|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 13:33 Temat postu: |
|
|
Karola a pajączek to jaki gatunek?
Ja chciałabym węża,ale przeraża mnie karmienie go myszami  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karola40sz Gość
|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 16:27 Temat postu: |
|
|
No właśnie tak niespodziewanie jej urosły
Chodziłam i pytałam po znajomych czy to może być pipka hehe ,naprawdę to mój pierwszy kot i nie znałam się . Dostaliśmy go od kolegi 'hodowcy' i mówił że na pewno dziewucha.
W marcu się darła wniebogłosy i nie wypuszczaliśmy jej co by nie zaszła i nawet mówiłam ,że nasza Ala to porządna bo się nie dała żadnemu  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karola40sz Gość
|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 16:31 Temat postu: |
|
|
serduszkox są węże świerszczożery ,ale nie są raczej dla początkujących oczko Też o jednym myślałam ,ale mi się już nazbierało terrariów i muszę się niestety wstrzymać.
Lola jest akurat Euathlus sp red a tak to zawsze gustowałam w Brachypelmach.Jak chcesz to mam jedną na zbyciu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:05 Temat postu: |
|
|
Nie mam wszystkich potrzebnych rzeczy do trzymania pająka ( te lampy itd mam tylko terrarium) _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 21:54 Temat postu: |
|
|
| serduszkox napisał: | Ja chciałabym węża,ale przeraża mnie karmienie go myszami  |
Czy Ty przypadkiem niedawno nie pisałaś, jakie to straszne, że ludzie przez swoje fanaberie trzymają w domu dzikie zwierzęta?  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Nie 20 Maj 2012, 22:09 Temat postu: |
|
|
pisałam
No ale chcieć i mieć to co innego Nhele też chciałaby tygrysa a nie ma  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 8:28 Temat postu: |
|
|
AJ AJ AJ dziewczyny,dokonałam wczoraj nie lada odkrycia. Kojarzycie forum Dogomania?
Otóż,wczoraj wsiąknęłam w dział "Bazarek" i ....koniec (dział "psy w potrzebie)
Na Bazaku ludzie wystawiają różniaste rzeczy(ubrania,kosmetyki,ubranka dla dzieci....) i milion innych rzeczy. Ceny są smiesznie małe a cały dochód trafia do potrzebujących zwierząt (kazdy bazarek przeznaczony jest na konkretny przypadek).
Ja znalazłam wczoraj świetne smaczki dla psa (rybie,różne suszone smierdziuchy) za jakieś 80gr, puchy z mokrą karmą na spróbowanie i prześwetny pojemnik na worki na kupy (w kształcie serducha przypinane do smyczy). Widziałam tez suszone ryby dla kotów
W sumie reklama mi wyszła,ale cel szlachetny a dziewczyny posiadające psy mogą znaleźć dla zwierzyńca świetne gadżety (łącznie ze smyczami,obrożami,ubraniami). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 11:36 Temat postu: |
|
|
znam ten bazarek,czasem tam zaglądam  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aniolinek bywalec

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 13:18 Temat postu: |
|
|
Na Miau (kociarze znają ) jest tak samo. Często dziewczyny zbierają kaskę na budowę bud dla bezdomniaczków czy leczenie.
My mamy dwa kociambry, te z mojego z avatara
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 8:44 Temat postu: |
|
|
Słyszałam,że kociarze to też dobrze zoorganizowani ludzie
Ja wiem,że kolejny pies to raczej będzie adopciak...może drugi do kompleciku ?  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|