|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
rocknrollbabe początkujący

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 21:06 Temat postu: |
|
|
Faktycznie wybór jest trudny, zawsze są jakieś za i przeciw.
A ceny faktycznie są chore jak za te kilka kilometrów.
Ja się zastanawiałam, czy po prostu nie pożyczyć jakiegoś autka od znajomych albo rodziny.
A jeśli chodzi o wynajem, to największa oferta jest tutaj:
REKLAMA USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA
Pzdr |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 7:37 Temat postu: |
|
|
ja tam nie zamierzam wynajmować żadnego samochodu. co prawda wiele z nich jest pięknych i klimatycznych, ale jakoś chyba skąpie kasy na taki wydatek:P oboje z A. uważamy, że auto nie jest na tyle ważne, żeby rzeczywiście sie tym tak przejmować (co nie znaczy, że obojętna jest nam również reszta;p). są po prostu takie rzeczy i już
pojedziemy do ślubu autem ojca A. - jest to taki stary mercedes, w którym w środku jest dużo miejsca, z zewnątrz też wygląda elegancko (ma kolor granatowy). jest naprawdę "klimatyczny" :)dlatego zostajemy przy nim i nie wybrzydzamy;) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
natalia28 kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 10:14 Temat postu: |
|
|
My dość sporo czasu zastanawialiśmy się nad samochodem - ja zwolenniczka samochodów sportowych,uparłam się właśnie,że chce sportowy i już... Po poszukiwaniach stwierdziłam,że jeszcze nie widziałam takiego sportowego samochodu,który byłby "tym" z moich marzeń . Dlatego zgodziłam się na wynajęcie samochodu od znajomego taksówkarza- ładny,elegancki peugeot i tak już chyba zostanie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 13:05 Temat postu: |
|
|
AAAA
Nasz sąsiad, który miał nas zawieźć swoim Mondeo i rozwozić transporterem gości po północy- rozwalił się na motocyklu i na 5 tygodni ma gips na górnej obręczy ( złamany obojczyk, zwichnięte ręce).
Więc- ta da ! Na 30 dni przed zostajemy bez samochodu i bez transportu dla gości...... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 13:08 Temat postu: |
|
|
oooo i takich akcji bardzo się boję. Szukacie transportu za free czy macie jakąś górną granicę cenową? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 13:23 Temat postu: |
|
|
Yyy.... sąsiadowi mieliśmy dać 100zł (bo transporter to nasz samochód)- i wiadomo, jakąś wódeczkę , ciasta po weselu.
Gdyby ktoś był w stanie poczekać na kasę PO weselu, to moglibyśmy zapłacić, ale przed nie mamy żadnej rezerwy.
Marrtwię sie- nie samym autem do ślubu, bo i Sharan moich rodziców może się nadać- tylko tym,że naprawde nie będzie komu zawieźć ludzi potem. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 29 Maj 2012, 18:43 Temat postu: |
|
|
Karolina, dobrze, że nie przed samym ślubem - na pewno jeszcze kogoś znajdziecie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 14:32 Temat postu: |
|
|
| Karolina1984 napisał: | Yyy.... sąsiadowi mieliśmy dać 100zł (bo transporter to nasz samochód)- i wiadomo, jakąś wódeczkę , ciasta po weselu.
Gdyby ktoś był w stanie poczekać na kasę PO weselu, to moglibyśmy zapłacić, ale przed nie mamy żadnej rezerwy.
Marrtwię sie- nie samym autem do ślubu, bo i Sharan moich rodziców może się nadać- tylko tym,że naprawde nie będzie komu zawieźć ludzi potem. |
Karola 30 dni to szmat czasu! Na pewno kogoś znajdziejsz, a jak nie to się forumki skrzykną i przyjadą  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annn maniak

Dołączył: 07 Sty 2012 Posty: 1883 Skąd: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Wysłany: Sro 30 Maj 2012, 14:46 Temat postu: |
|
|
popytaj wśród gości, w rodzinie, może ktoś podejmie się rozwożenia gości, na pewno kogoś znajdziesz. trzymamy kciuki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|