|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Inka83 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 23:45 Temat postu: |
|
|
| ewelinka89 napisał: | | Natik napisał: | Lubie jej program, ale mnie najbardziej denerwuje jak w tym programie wciela się w inne postacie  |
Właśnie, właśnie.. Pod tym względem jest irytująca. Ale skupiam się na kwestiach merytorycznych. Chleb przez nią piec zaczęłam, zmieniliśmy trochę przyzwyczajeń. |
A myślałam, że to ja jestem dziwna i tylko mnie wkurzają te jej scenki i przebieranki, które z założenia mają być zabawne.
ewelinka, ale chleb na drożdżach pieczesz czy na zakwasie? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 23:49 Temat postu: |
|
|
Bo są po prostu słabo zrobione.....
Też mnie te "wtręty" denerwują- mam wrażenie, że zakłada się w ten sposób, że inteligencja przeciętnego odbiorcy jest gorzej niż mierna, skoro ma pozytywnie reagować na coś takiego......
Niezrozumiała jest formuła programu - ten telefon do "pani profesor".... . ... rozumiem, że też ( przynajmniej w założeniu) humorystyczny. Ale - oglądam pomimo, wielu rewolucyjnych odkryć nie niesie, bo wcześniej też zwracałam uwagę, niemniej często uzupełnia wiedzę i uczula, na co jeszcze należy patrzeć przy zakupie.
Wybiłam tym programem z głowy P jedzenie parówek pikantnych z indykpola (sam MOM ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 6:00 Temat postu: |
|
|
Ja jakbym to oglądała, to już w ogóle przestałabym jeść
To jest myśl - codziennie zamiast obiadu - odcinek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 6:44 Temat postu: |
|
|
haha, niezły patent:D
u mnie -7,4kg! juhu:) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 7:21 Temat postu: |
|
|
Arsandra , ale dobrze Ci idzie, gratuluję musisz się super czuć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:35 Temat postu: |
|
|
Na drożdżach. Wydawały mi się na początek łatwiejsze, bo z zakwasu nie korzystałam, ale muszę spróbować i tego. Bardziej skupiłam się na braku jakiś zapychaczy, na pełnoziarnistej mące, braku chemii.. Do tej pory jak kupowaliśmy chleb (niby pełnoziarnisty, ale taki z tańszych.. za niecałe 4 zł) to po 3-4 dniach pleśniał itd. Ten nasz całkiem inaczej, więc jestem zadowolona.
Wiadomo, że sporo rad jest oczywista, ale np. kiedyś nie wpadłabym na to, że mięso, ryby (tak mi się teraz to przypomniało, bo robiłam śniadanie, a w lodówce ryby się rozmrażają;p) nie mogą się w temperaturze pokojowej (ani np. w ciepłej wodzie) rozmrażać, bo może powstać salmonella.. Wiele takich nawyków mamy i nawet nie pomyślimy, że mogą zaszkodzić;p _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:44 Temat postu: |
|
|
a ja już się nie odchudzam jak mnie wczoraj podrywał 22 latek to stwierdziłam że nie jest ze mna jeszcze tak zle Do tego był to najśliczniejszy 22 latek jakiego widziałam a jak się pięknie peszył  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 10:49 Temat postu: |
|
|
Huhu, Martita, rządzisz . Gratulacje .
Arsandra, doskonale, jestem z Ciebie dumna .
Mnie też te scenki irytują, ale pewnie celowo są takie wnerwiające, żeby przyciągnąć uwagę widza. Tak sobie wykoncypowałam . Sam program jest naprawdę świetny i podnosi naszą świadomość żywieniową - my teraz obsesyjnie czytamy etykiety i unikamy wszelkich E... . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:10 Temat postu: |
|
|
| arsandra napisał: | haha, niezły patent:D
u mnie -7,4kg! juhu:) | Wow, szaleństwo Żeby Ci tylko suknia z tyłka nie spadła
Ja po weekendzie zaczęłam dietę turbo, na razie idzie mi świetnie, gorzej będzie w weekend, bo idziemy na wesele... _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 22 Maj 2012, 11:12 Temat postu: |
|
|
Dla mnie już jedynym pomysłem- mądrym- byłoby rozpoczęcie sportu.
No, to od jutra  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|