Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

M J i kropek
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 80, 81, 82  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Pinesska
guru
guru

PostWysłany: Czw 17 Maj 2012, 14:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika nie bój sie porodu bo naprawdę nie wiesz jaki będzie, ja podejżewałam ze jak miałam okropnie bolesne miesiaczki to bedzie lekki poród ale sie bardzo myliłam, bedziesz mieć pewnie piłkę i worek sako ja tak miałam ale nie kożystałam z tego po po 1 nie czułam ulgi a po drugie kazali mi leżec przez cały poród bo byłam podłączona pod ktg.

Grunt to żeby położna była dobra, ja miałam jeszcze takie szczęście ze była praktykantka która była ze mną 24 na dobe ani na sekunde mnie nie zostawiła, masarz mi robiła do toalety i pod prysznic chodziłą ze mną, wiec jestem jej bardzo wdzięcza za to. A i obecność męża nie oceniona!

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gosiula
guru
guru

PostWysłany: Pią 18 Maj 2012, 5:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zgadzam się z Princesską, dobra położna i mąż to nieoceniona pomoc i wsparcie uśmiech

Powrót do góry
monika1
guru
guru

PostWysłany: Pią 18 Maj 2012, 19:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój synek to straszny wiercipięta. Co raz częściej jego ruchy sprawiają mi "ból". Czasami ciężko mi oddychać.
Załatwialiśmy dziś wszystkie sprawy związane z przekazaniem mieszkania: gazownię, elektrownię, spółdzielnię mieszkaniową. Naznosiliśmy mnóstwo papierów do domu i w poniedziałek po podpisaniu aktu będziemy wypełniać ze sprzedającym.
Zamówiliśmy też szafę do sypialni. Niestety tylko na to nam zostało pieniędzy. Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie się kupiec na nasze obecne gniazdko i będzie można wymienić resztę mebelków, które mają już swoje lata.
Jak się obrobimy z malowaniem i przeprowadzką, to zamawiamy wózek i łóżeczko dla małego. trochę mi ulżyło, że już mamy to prawie za sobą, bo ciągle miałam wrażenie, że nie zdążymy przed porodem. To pewnie ten syndrom gniazdowania się u mnie odezwał lol

Powrót do góry
Elmuszka
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 18 Maj 2012, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monika, cieszę się bardzo! Świetnie, że się ułożyło, a kupca znajdziecie, prędzej czy później, zobaczysz, popyt na mieszkania jest ciągle spory!
A dawno nie wrzucałaś zdjęc, może nas uraczysz swoją buzią? uśmiech

zastanawiałam się jak to jest czuć ruchy dziecka w brzuchy- na razie to mi się z OBCYM kojarzy uśmiech
Powrót do góry
monika1
guru
guru

PostWysłany: Pią 18 Maj 2012, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdjęcia wrzucę jutro, obiecuję.
Ruchy czuć tak, jakby Ci ktoś gmerał jakimś narzędziem w brzuchu, to jest wtedy gdy dziecko sobie przechodzi z miejsca na miejsce. Jak dla mnie mało przyjemne Confused No bo kopniaki, to już inna sprawa. Kopniaki wolę, są bardziej wyraziste uśmiech

Powrót do góry
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Pią 18 Maj 2012, 19:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Monia a gdzie to mieszkanie,napisz mi więcej szczegółów (moze byc na pw) bo nie wiem czy pamietasz ale my z P. szukamy gniazdka dla siebie język wykrzyknik
monika1
guru
guru

PostWysłany: Pon 21 Maj 2012, 22:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No dziewczynki, jestem baaardzo zmęczona ale szczęśliwa. Mamy wreszcie większe mieszkanko hurra Podpisaliśmy akt notarialny. Jak się uda to jutro wrzucę kilka fotek. Musimy pomalować salon i sypialnię, reszta jest w świetnym stanie.

Powrót do góry
Inka83
guru
guru

PostWysłany: Pon 21 Maj 2012, 23:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratuluję! uśmiech Szybkiego malowania Wam teraz życzę, to znaczy mężowi, bo Ty masz odpoczywać.
Koniecznie wrzuć fotki, bo nas ciekawość zeżre. oczko

Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 6:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Gratulacje, fantastyczna wiadomość z samego rana uśmiech I ja czekam niecierpliwie na fotki tup tup
guru
guru

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 8:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fantastyczna wiadomość uśmiech
Dawno tu do Ciebie nie zaglądałam uśmiech Embarassed Lecę nadrobić.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 80, 81, 82  Następny
Strona 45 z 82

Skocz do: