|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Sro 16 Maj 2012, 14:30 Temat postu: |
|
|
My chcemy się starać zaraz po ślubie, a jak by zdarzyło się przed to też oboje byśmy się bardzo ucieszyli  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ewa-Gdy guru

|
Wysłany: Pią 18 Maj 2012, 21:30 Temat postu: |
|
|
Straszna_dama - bez pompatyczności, ale wetchnełaś wiarę, że na pewno się uda  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karola40sz Gość
|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 12:47 Temat postu: |
|
|
My po ślubie prawie dwa lata i na razie bez efektów Chyba czas się zacząć badać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 13:09 Temat postu: |
|
|
| Ewa-Gdy napisał: | Straszna_dama - bez pompatyczności, ale wetchnełaś wiarę, że na pewno się uda  |
Dziękuję Co do tego, że się uda to jestem bardziej niż pewna
karola40sz, dawno Cię nie widziałam Przykro mi, że nie ma żadnych efektów Waszych starań, ale może rzeczywiście przydałoby się zrobić jakieś badania? Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
karola40sz Gość
|
Wysłany: Sob 19 Maj 2012, 21:10 Temat postu: |
|
|
Tak więc znów zaczęłam monitoring cyklu i za tydzień zacznie się następny i jak dalej nic ,to pójdę do gienka ,chociaż nie jestem jakoś szczególnie zdeterminowana..Po prostu czuję że teraz powinnam coś zmajstrować.
Ostatnio zmieniony przez karola40sz dnia Czw 24 Maj 2012, 23:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Smużka maniak

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 17:12 Temat postu: |
|
|
Ja się pochwalę, że już drugi, a może nawet trzeci cykl udało mi się być na luzie i nie mieć parcia na seks na siłę, bo trzeba, bo może teraz by się udało!
Spędziliśmy weekend nad morzem.
Na ślubie szwagra - z powodu wpadkowej ciąży, o której już pisałam tu.
Było nawet całkiem OK.
Ślub w piątek w Gdańsku, obiadek i popijawa na Kaszubach.
W sobotę popołudniu udało nam się wyrwać i we dwoje pojechać nad morze, do moich ukochanych Rowów. Co prawda tylko na jeden dzień, ale było pięknie. Zupełnie zapomniałam, że to dni płodne.
Bardzo odpoczęłam przez ten dzień.
No i wróciliśmy nieco poparzeni, ale nic to... Nie wzięłam pod uwagę, że jak skóra po zimie zapomniała, co to słońce, to nie można się byczyć na plaży jak w środku lata.
Skóra boli, ale jestem szczęśliwa. Powoli nasz seks wraca do okresu sprzed starań. Znów jesteśmy dla siebie nawzajem, a nie dla prokreacji.
Raz tylko przeleciało mi przez głowę, że byłoby tak bajkowo, gdyby dziecko się akurat tego cyklu poczęło - z romantycznego seksu na plaży o zachodzie słońca...
Ale tak naprawdę było pięknie i bez ewentualnego zaciążenia. Było pięknie, bo byliśmy tam razem, oboje odprężeni, bez wiszącego nad głową obowiązku starań.
Cieszę się..
Staram się "nacieszyć ile się da" póki nie dostanę okresu i nie wpadnę w comiesięczny dołek.  _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 17:14 Temat postu: |
|
|
Super Smużko, bardzo miło czytać takie wpisy . _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 17:33 Temat postu: |
|
|
w końcu jakiś pozytywny post Smużko Jestem z Ciebie dumna,oby tak dalej  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 20:03 Temat postu: |
|
|
Miło czytać takie posty...
Oby seks sprawiał Wam jeszcze więcej przyjemności niż kiedykolwiek Życzę samych pozytywnych chwil. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agata85 guru

|
Wysłany: Pon 21 Maj 2012, 20:57 Temat postu: |
|
|
| Aż się uśmiechnęłam, jak przeczytałam Twój post, Smużko. Naprawdę się cieszę! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|