Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

ten pierwszy raz i kto co lubi
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Seks przed ślubem
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  

Ile miałaś lat jak straciłaś dziewictwo
poniżej 16
8%
 8%  [ 9 ]
16-17
16%
 16%  [ 18 ]
18-19
32%
 32%  [ 36 ]
20-21
23%
 23%  [ 26 ]
22-23
11%
 11%  [ 13 ]
24-25
8%
 8%  [ 10 ]
Wszystkich Głosów : 112

Autor Wiadomość
Patka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 15 Maj 2012, 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A Nasz pierwszy raz zdarzył się 1 stycznia, tzn następna noc po sylwestrze. Na dodatek jeszcze w pokoju obok teściowej. Najśmieszniejsze było to, że nie było to w żaden sposób zaplanowane i małż o godzinie 2 w nocy maszerował do całodobowej apteki. Do tej pory w żartach mi wypomina, że "w śniegu, w nocy i ze wzwodem szedł" ha ha . Ja miałam lat 22, małż 24.

A co do walki o kołdrę, to ja śpię pod kołdrą, mój pod kocem zawsze spał. Ale odkąd uszyłam mu kocyko-kołderkę nie rozstaje się z nią. Czasem tylko mówi, że żałuje, że nie może jej zabrać na wyjazdy (zajęłaby całą walizkę). Ja jestem zmarzluch straszny. Poza tym jak śpię to muszę być przykryta. Nawet w Maroku, gdzie upał ponad 40 stopni ja spałam opatulona jak naleśnik. Z tym tylko, że pod cienkim prześcieradło-kocykiem. lol

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
nheledore
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 16 Maj 2012, 7:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patka napisał:
Do tej pory w żartach mi wypomina, że "w śniegu, w nocy i ze wzwodem szedł" ha ha .

ha ha
Dobreeee Twisted Evil
Powrót do góry
Aneczka89
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 22 Maj 2012, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To i ja się wypowiem. To były wakacje, po maturze. Miałam wtedy 18 lat, dopiero w sierpniu kończyłam 19. Mój narzeczony jest pierwszym i jedynym, a on miał wtedy 22 oczko A i byliśmy wtedy prawie 2 lata razem. A ile było nad tym myślenia. Nie raz się teraz śmiejemy, że chyba nigdy niczego tak nie planowaliśmy dokładnie jak to oczko

Powrót do góry
Mich
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 13 Cze 2012, 7:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może nie mogłem stracić dziewictwa bo jestem facet ale prawicowo już tak. Zaznaczyłem ostatnią opcję. 24-25lat. Z czego się bardzo cieszę że w tym wieku. A mój pierwszy raz był z moją aktualną (i jedyną) narzeczoną (Jej pierwszy raz był ze mną)
lamorela
guru
guru

PostWysłany: Sob 14 Lip 2012, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też się wypowiem, a co uśmiech mój pierwszy raz był z R. Spotykaliśmy się chyba ok 5 miesięcy, nie żałuje, choć wolę nie wspomina tego bo było tragicznie (teraz jest bosko Very Happy ) również lubię ostre zabawy, ostatnio dostałam swój pierwszy wibrator Smile co do spania to moi rodzice kompletnie nie wyrażają zgody, żeby u mnie na noc został, jego rodzice są mniej konserwatywni i do tej pory spałam u niego raz legalnie ( u mnie śpimy kiedy rodzice wyjeżdżają, u niego jak mają na noc, ale wtedy muszę uciekać przed 6, więc rzadko zostaję). Kołdra będzie musiała być 200x220 bo bijemy się o nią i to ja wygrywam! Very Happy

Edit: miałam 18 lat uśmiech

http://kosmetyczka-lamoreli.blogspot.com
Powrót do góry
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Czw 19 Lip 2012, 20:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

edit... język

i też śpimy pod dwoma kołdrami. oczko

Ostatnio zmieniony przez lauraire dnia Pon 18 Lis 2013, 16:44, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Asiulaaa019
guru
guru

PostWysłany: Czw 2 Sie 2012, 17:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też miałam skończone 17 lat i cieszę się że mój K był moim pierwszym i ja dla niego też uśmiech

Powrót do góry
Gosiula
guru
guru

PostWysłany: Sro 15 Sie 2012, 17:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój pierwszy raz był kiedy miałam 21 lat i 3 miesiące z moim byłym chlopakiem byliśmy ze sobą wtedy od roku i było to zaplanowane, dziś nie załuję ale cieszę się że późneij poznałam mojego obecnego męża z którym nasz pierwszy drugi raz (jego też drugi raz) był zupełnym spontanem uśmiech

Powrót do góry
słonecznik
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 25 Paź 2012, 16:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mój pierwszy raz w dniu mojej 18stki już z narzeczonym Cool Cool
a mój Marcin miał 19ście lat uśmiech

Powrót do góry
Aishaa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 31 Sty 2013, 0:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja miałam 19 lat, to było na moim I roku studiów. Mój ówczesny chłopak, z którym byłam potem jeszcze bardzo długo, był rok młodszy. Gdybym czekała na mojego męża, to jeszcze długo byłabym dziewicą język

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Seks przed ślubem Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Następny
Strona 27 z 34

Skocz do: