|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Freya gaduła

|
Posted: Tue 8 May 2012, 19:26 Post subject: |
|
|
| agattt wrote: | | Powiedzcie mi dziewczyny jak długo mniej więcej trwa takie pierwsze spotkanie w poradni? My wybieramy się w przyszły wtorek, ale mamy baaardzo mało czasu tego dnia :/ |
U mnie w każdej parafii spotkania są po godzinie. Nam zostało jedno... Musze poszukać wykresu w internecie.
Co do śluzu.. przerażały mnie te sklejone palce - u nas były prawdziwe zdjęcia  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ajara86 kandydat

|
Posted: Wed 9 May 2012, 8:00 Post subject: |
|
|
My już po poradni, wczoraj mieliśmy ostatnie trzecie już spotkanie, tyle, że indywidualne... i po krzyku
Zdziwiło mnie aby to, że poradnia jest przy kościele więc myślałam, że za free a pobierana jest opłata przez kancelarię za wydanie zaświadczenia 30 zł i parę groszy na materiały-ksero.
Najważniejsze, że zaświadczenie mamy już w teczce  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Wed 9 May 2012, 8:18 Post subject: |
|
|
My te 30 zł musieliśmy wpłacić w naszej parafii, bo im poradnia przesyła rachunek. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Freya gaduła

|
Posted: Fri 11 May 2012, 10:41 Post subject: |
|
|
U nas nikt nic o dodatkowych kosztach za poradnię nie mówił
Zapłaciliśmy 17 zł za te książeczki wszystkie i tyle. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fantazja guru

|
Posted: Fri 11 May 2012, 11:08 Post subject: |
|
|
U nas wszystko poszło całkiem za darmo - i spotkania i materiały, a dodatkowo chodziliśmy nawet nie do naszej parafii  _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
nheledore moderator

|
Posted: Fri 11 May 2012, 11:38 Post subject: |
|
|
Właśnie my też nic nie zapłaciliśmy
Ale nikt nic nie mówił, nikt nic nie płacił, nawet do końca nie wiem, komu mielibyśmy zapłacić, bo przecież chyba nie tej Pani? A może? |
|
| Back to top |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Posted: Tue 15 May 2012, 20:06 Post subject: |
|
|
A ja mam problem, bo zaczynam nową pracę i godziny pracy kolidują z poradnią. Czy są poradnie czynne weekendowo? Czy ktoś się z tym spotkał? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Tue 15 May 2012, 20:40 Post subject: |
|
|
U nas poradnia czynna jest w 1 i 3 wtorek miesiąca i chyba w 2 niedzielę miesiąca. Warto się dowiedzieć.
My byliśmy dzisiaj, spędziliśmy tam 2 godz na wykładzie pani, umówiliśmy się na spotkanie indywidualne za 3 tyg... A miałam taką cichą nadzieję, że dziś wszystko załatwimy. _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Freya gaduła

|
Posted: Tue 15 May 2012, 20:42 Post subject: |
|
|
Nie wiem gdzie mieszkasz ale w Zabrzu w kościele św Jadwigi poradnia odbywa się w niedzielę, chyba że ktoś chce w tygodniu to pan Prowadzący tak się umawia. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Symfonia uzależniony

|
Posted: Tue 15 May 2012, 20:45 Post subject: |
|
|
Musze podzwonic i popytac... mamy jeszcze troche czasu. Ale lepiej wcześniej niz potem na szybkiego. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce