|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 11 Maj 2012, 11:30 Temat postu: |
|
|
W takiej sytuacji zgadzam się całkowicie:) _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 11 Maj 2012, 14:19 Temat postu: |
|
|
dziewczyny a widziałyście może spacerówkę którą można kupić od wczoraj w biedronce? ? jeśli tak to co o niej myślicie? ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Pią 11 Maj 2012, 15:00 Temat postu: |
|
|
Ja niestety nie widziałam, choć byłam dziś w Biedronie
Niektóre rzeczy zdarzają się tam naprawdę dobrej jakości więc może warto popatrzeć
My na razie się rozglądamy za wózkiem 3w1.
Nasz typ to Bebetto Aquarius:
Czy może wiecie coś o tym wózku? _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pią 11 Maj 2012, 21:44 Temat postu: |
|
|
Kuzynka ma i jest bardzo zadowolona, ogólnie jest wygodny i bardzo ładnie wygląda (jak na razie widziałam wersję z gondolą). _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Pią 11 Maj 2012, 22:25 Temat postu: |
|
|
Skrętne koła to dla mnie podstawa, a ten taki ma więc jest dobrze U nas sprawdziła się też regulowana wysokość rączki Polecam pójść do sklepu, obejrzeć, pojeździć nawet jeśli będziecie kupować przez internet  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Pon 14 Maj 2012, 10:45 Temat postu: |
|
|
Dzięki Dziewczyny
Mamy jeszcze dużo czasu, ale już się rozglądamy..
Na pewno przed zakupem obejrzymy go dokładnie w sklepie, a kupimy raczej przez internet  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Czw 31 Maj 2012, 14:19 Temat postu: |
|
|
Jak na razie znalazłam tylko jeden sklep z tym Bebetto ale jeszcze tam nie byliśmy (bo nie ma kiedy podjechać)...
Niestety już wiemy, że nam się nie zmieści do naszego malutkiego bagażnika
Szukamy w necie teraz czegoś naprawdę mega małego po złożeniu.
Jest szansa, że zmieści się Bugaboo Cameleon (mega mały ale i mega drogi, ok.3.800 ):
Musimy go zobaczyć na żywo i przymierzyć do bagażnika,bo na obrazku to zawsze wszystko pięknie wygląda...
(2 dni później widzieliśmy go na żywo. Niski, dziwny materiał, szybko się mechaci - rozmawialiśmy z mamą, która go użytkuje. Nie powala na kolana. Składa się do bardzo małych rozmiarów. To wszystko z zalet i to za mało jak na te pieniądze.)
Zwróciliśmy też uwagę na Graco Symbio (również ze względu na rozmiar i wagę piórkową 7,5kg.):
Oglądaliśmy go w sklepie. Super materiały, bardzo estetyczny, porządny i funkcjonalny
Ma wygodną przekładaną rączkę. Oprócz tego przekładane siedzisko względem kierunku jazdy...
Był naszym faworytem do momentu sprawdzenia czy wejdzie do bagażnika małego C1... nie zmieścił się...
(Małe sprostowanie: Nie wiemy jak to się stało, że przy pierwszym oglądaniu nie zmieścił się nam do bagażnika. Za 2x zapakowaliśmy go bez problemu! Wybór jest więc oczywisty...)
Będziemy szukać dalej, trudno Jak znacie jakieś super składane wózki 3w1 to piszcie
Nie chcę wkładać stelaża do środka auta, ale jeśli nie będzie innego wyjścia (bo żaden nie będzie wchodził do bagażnika)
to kupimy jakiś tańszy wózek z 4 pompowanymi kołami. Te mają z tyłu pompowane, a z przodu piankowe...Cena ok. 2200zł. _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r

Ostatnio zmieniony przez violinist83 dnia Nie 10 Cze 2012, 16:38, w całości zmieniany 3 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Czw 31 Maj 2012, 14:22 Temat postu: |
|
|
My jak zaczęliśmy myśleć o dziecku zmieniliśmy auto na kombi  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcys08 uzależniony

|
Wysłany: Czw 31 Maj 2012, 14:51 Temat postu: |
|
|
Ja coraz to bardziej przekonuje się do tego wózka
http://www.tutek.pl/menu,48,Grander
Spełnia wszystkie moje wymogi jak na razie, mamy zamiar w lipcu dokładniej mu się przyjrzeć i mam nadzieje że nie zmienię zdania i zakupimy go do tego cena jest w porządku, bo ja już z góry wiem że spacerówkę i tak będę kupować potem oddzielnie choć ta w zestawie jest też interesująca;) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
violinist83 guru

|
Wysłany: Czw 31 Maj 2012, 14:57 Temat postu: |
|
|
| marta_ges napisał: | My jak zaczęliśmy myśleć o dziecku zmieniliśmy auto na kombi  |
My na razie na pewno nie zmienimy na kombi, bo nie mamy kasy..
Widziałam w sklepie te Tutki. Są niezłe, ale duże  _________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|