Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

tak to się zaczęło
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aska00704
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 26 Lut 2012, 18:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fantazja napisał:
Aśka, jak tak przeczytałam Twoją, a właściwie Waszą historię, to trochę przypomina mi naszą (jakby było mało, że mieszkasz koło mojej babci oczko ). Opisywałam tutaj zresztą naszą historię kilka stron temu - też z M. znamy się od dziecka, niby nigdy nic, a jednak uśmiech i mamy podobny staż jako pary uśmiech

Niezły zbieg okoliczności język z oczkiem Wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazało że się znamy język z oczkiem hahahaha lol

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
NutkaMisio
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 26 Lut 2012, 19:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Natalia_2013 uważam że te starania Twojego A były bardzo ciekawe jak cała ta historia uśmiech
U mnie P też za mną chodził i wychodził swoje w niepełny miesiąc język

aska00704 jak widać w tym olewawczym zachowaniu coś musi być oczko

Aśś cudowna historia uśmiech

Powrót do góry
Fantazja
guru
guru

PostWysłany: Nie 26 Lut 2012, 21:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

aska00704 napisał:
Fantazja napisał:
Aśka, jak tak przeczytałam Twoją, a właściwie Waszą historię, to trochę przypomina mi naszą (jakby było mało, że mieszkasz koło mojej babci oczko ). Opisywałam tutaj zresztą naszą historię kilka stron temu - też z M. znamy się od dziecka, niby nigdy nic, a jednak uśmiech i mamy podobny staż jako pary uśmiech

Niezły zbieg okoliczności język z oczkiem Wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazało że się znamy język z oczkiem hahahaha lol

Hmmm może i tak oczko chociaż jako podrostek raczej spędzałam wakacje u drugiej babci, ale świat jest mały oczko
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 6 Mar 2012, 13:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja z moim R. znamy sie od gimnazjum. Chodziliśmy do jednej klasy i co najsmieszniejsze prowadziliśmy ze sobą swoista wojne przez całe 3 lata. Ciągłe kłótnie i bijatyki. Miałam niezłą kondyche i figure od ciągłego uciekania oczko Prawie cała szkoła a napewno klasa myslała ze coś z tego bedzie,a my coż sprawiliśmy im zawód oczko Ciekawe było to ze jak siadaliśmy razem w ławce ku przerażeniu nauczycieli był miedzy nami spokój oczko

Do liceum każde poszło w swoim kierunku, od czasu do czasu spotykaliśmy sie na mieście przypadkiem. Mieszkamy na jednym osiedlu i kiedy już byłam na II roku studiów spotkaliśmy sie w .... mięsnym oczko Ja na studiach on przed wojskiem, zamieniliśmy pare słów ze sobą i umówiliśmy sie na piwo. Weekend miałam zarezerwowany na studia wiec umówiliśmy sie na wtorek (w pon zawsze nie do zycia byłam oczko Miałąm do załatwienia pare spraw na mieście wiec stwierdził ze mi potowarzyszy, i sprawy które zwykle trwaja godz nam zajeły cały dzien, tak dobrze nam sie gadało. We wtorek poszliśmy na to piwo, potem umówiliśmy sie na kolejne spotkanie i tak po tygodniu zostaliśmy parą Shocked a po kolejnym tygodniu R. musiał wyjechać do Warszawy odsłużyć swoje.

Warto było czekać te 9 miesięcy oczko

Powrót do góry
Ellenai
guru
guru

PostWysłany: Wto 6 Mar 2012, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie w zupełności zadecydował przypadek Very Happy

Byłam na pierwszym roku studiów zaocznych i chciałam sobie dorobić. Dobrym pomysłem wydawał mi się staż. Zgłosiłam chęć w urzędzie pracy ale długo musiałam czekać na jakieś wolne etaty. Któregoś dnia kobita z UP zadzwoniła z propozycją stażu w sądzie. Przeszczęśliwa, że w końcu zacznę cokolwiek zarabiać pojechałam do PUP, żeby dowiedzieć się szczegółów.

Jak się okazało na miejscu w wyniku pomyłki jakiejś urzędniczki PUP na jedno stanowisko stażysty przypisano dwie kandydatki, mnie i inną dziewczynę. Pani w urzędzie przepraszała za zaistniałą sytuację i... wyciągnęła dwie karteluszki. Na jednej z nich narysowała kropkę i stwierdziła, że musimy losować Shocked Kropkę narysowała na naszych oczach i nawet nie przemieszała kartek w dłoniach. Druga kandydatka bez namysłu wskazała na kartkę z kropką. Wyszłam z urzędu strasznie zawiedziona. Pojechałam do domu i ryczałam całe popołudnie, niby głupi staż ale bardzo zależało mi na jakiejkolwiek pracy zarobkowej, żeby choć trochę się usamodzielnić. W PUP obiecano mi, że pierwszy wolny etat stażysty będzie należał do mnie.

I rzeczywiście, następnego dnia zadzwoniła kobieta od losowania i zapytała czy chciałabym podjąć staż w przedsiębiorstwie zajmującym się sprzedażą, skupem i transportem nasion i zbóż na stanowisku pracownika biurowego. No ba! Jasne, że chciałam! Very Happy Miałam jechać jeszcze tego samego dnia na rozmowę. Zostałam przyjęta i tam poznałam Grześka. Pracował jako logistyk przy transporcie, zostałam przydzielona do jego biura. Zmieniał akurat pracę i był ostatnie 3 tygodnie na wypowiedzeniu ale wystarczyło, żeby zaiskrzyło. Zaczęliśmy się spotykać również po pracy, później już tylko po pracy i 27 marca minie 6 lat odkąd jesteśmy razem Smile
Maja_82
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 6 Mar 2012, 15:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nas znajomi umówili na kabareton, dostaliśmy od nich bilety, poszliśmy na występy i tak już chodzimy. język

Powrót do góry
Ewa-Gdy
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Maj 2012, 12:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z T poznaliśmy się na molo w Sopocie. On był tu w wojsku, a ja w sumie to umówiłam się z jego kolegą z kompani bo był moim kumplem. On przyprowadził T ze sobą. Usiedliśmy w knajpce i oglądając mecz przegadaliśmy parę godzin zapominając o istnieniu naszego kolegi. Później spotykaliśmy się parokrotnie, ale w relacjach koleżeńskim, bo ja byłam w związku, który co prawda się rozsypywał już od dawna, ale nie chciałam zdradzać. Po 2 mc T wrócił do swojego miasta i nie mieliśmy kontaktu przez 2mc. Zadzwonił do mnie na sylwestra z życzeniami. Pisaliśmy do siebie co jakiś czas, aż w lato wyjechaliśmy razem na wekend do Torunia. Była świetnie, ale dalej na zasadach koleżeńskich. Wtedy przyznał się, że on też miał dziewczynę jak się poznaliśmy. Zdradziła go po powrocie z wojska. Po ok miesiącu pokłóciliśmy się o jego przyjazd do 3miasta. I znowu była cisza...
Po pół roku znów nawiązaliśmy kontakt. Znów całe noce gadaliśmy o wszystkim i o niczym. Miał jechać na wesele do kuzynki, nie chciało mu się strasznie i podpuścił mnie, że pójdzie jeżeli ja z nim pójdę.
No i po 3 dniach wysiadłam z pociągu u niego w mieście.
I już więcej nie nastała cisza pomiędzy nami. I tak trwamy do dzisiaj.
Pomimo tego, że po 8 mc bycia razem ja wyjechałam do Azji na ponad pół roku.
Przetrwaliśmy, chyba życie nas nauczyło,że pomimo wszystko jesteśmy dla siebie stworzeni.
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 30 Maj 2012, 19:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ewa-Gdy napisał:
ja wyjechałam do Azji na ponad pół roku.
.
Razz poopowiadaj trochę jak tam byłowykrzyknik! może być na priv uśmiech uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Maj 2012, 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wilgotno, gorąco i bardzo smacznie uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 19 Cze 2012, 18:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U mnie wyglądało to tak:
Otóż od 16 roku życia grałam w gry typu mmo rpg (w skrócie gry przez net, biegasz elfem i zabijasz stworki).
I pewnego pięknego dnia (miałam wtedy 18 lat) , do mojej gildii (w grze) dołączył uroczy elf uśmiech
Graliśmy razem i rozmawialiśmy na kanale głosowym przez półtora roku.
Byłam wówczas w moim pierwszym i bardzo toksycznym związku, który skończył się tym że koleś mnie po prostu zmusił do czegoś czego nie chciałam (bardzo przykra historia), ale to już nieważne.
Ogólnie rzecz biorąc byłam dość podłamana i uciekałam w świat gry żeby o życiu nie myśleć. Pewnego pięknego wieczoru zadzwonił mój telefon i słyszę w nim głos dość podchmielonego mena, który mówi "Vampi, ja się w Tobie zakochałem, nie umiem już z tym żyć. Musiałem Ci powiedzieć" I co ja na to? "Idź spać, pogadamy jutro". Na drugi dzień okazało się, że mówił serio. Przez jakiś okres czasu żyć mi nie dawał i ciągle nalegał na spotkanie, w końcu powiedziałam ok. Z początku byłam dość sceptycznie nastawiona, gdyś jest starszy ode mnie o 7 lat. Ale przyjechał uśmiech Ze wsi spod Krakowa do Sosnowca gdzie mieszkam. Powiem szczerze, że wywarł na mnie ogromne wrażenie, ale podchodziłam do tego wszystkiego z dystansem. Nie darował sobie, jeździł do mnie ile się tylko dało. Dzięki czemu po 3 miesiącach spotykania się zaczęliśmy ze sobą chodzić. W chwili obecnej życia sobie bez niego nie wyobrażam uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pierwsza randka Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 33, 34, 35  Następny
Strona 30 z 35

Skocz do: