Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

*** WYKAZ ŚLUBÓW 2012 ***
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 317, 318, 319  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
karola 87
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 11:22    Post subject: Reply with quote

Hihihi, ja też mam takie wyobrażenie i nie będzie u mnie fontanny, jakbym się zdecydowała o na alkoholową uśmiech

Back to top
View user's profile Send private message
atina
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 13:59    Post subject: Reply with quote

netii23 wrote:
atina trzymam kciuki uśmiech z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace oczko Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem lol a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane smutny ech.. ciężko to widzę...

Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane Very Happy 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę uśmiech I kończę edukację, bo mam już dość uśmiech Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też uśmiech W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy uśmiech

Back to top
szakirka
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 19:06    Post subject: Reply with quote

Między innymi moja siostra miała taką fontanne czekoladową uśmiech Żadne z dzieci upaćkane nie chodziło, rodzice byli zadowoleni ze dzieci rozrywke mają (do maczania owoców w tej czekoladzie używa się z 30 cm patyczków więc bezpośredniego kontatku z czekoladą nie ma:)). Sukienki moja siostra sobie nie uplamiła też więc wszystko było w jak najlepszym porządku:) może dlatego, że najmłodszy milusiński miał 4 lata. Może w przypadku mniejszych szkrabów było by gorzej:D ale jak rodzice decydują się iść na wesele ze swoim malutkim dzieckiem to wiadomo, że liczy się z tym że szkraba trzeba pilnować na każdym kroku...wtedy niech czuwa przy fontannie:)

Back to top
slonko89
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 8:19    Post subject: Reply with quote

Witam,
dawno się tu nie pokazywałam ale w końcu jest upragniony 2012 rok kiedy mówimy, ze ślub nie za rok tylko już w tym roku.
Troszeczke zazdroszcze czerwcowym PM bo bardzo chciałam ślub w czerwcu ale do września też szybko zleci:P Mój M. zadecydował, że lepiej będzie poźniej żeby mi sie z sesja nie zlożyło i tak zostało.
Chciaż mimo obecnej sesji (i obiecywania, że nie bede ogladac sukni i innych pierdolek do zaliczenia wszystkich egzaminow) oczywiscie nie wytrzymalam i upatrzylam sobie suknie, pojechalam z mama na przymiarke iii kupiłam hehe:) bałam sie, ze troche za wczesnie ale jak juz mi sie trafila która lezy wrecz idealnie jak specjalnie na mnie (z welonem i butami)to później bym żałowała. Wczoraj za to podjechalismy po stroik na auto język
I w sumie mamy na dzien dzisiejszy ksiedza, sale, suknie, stroik na auto, załatwione Nauki i Katechezy i wybrane zaproszenia (które chce robić sama) w przyszlym tygodniu zalatwiamy fotografa a kamerzyste mamy znajomego, który się sam zadeklarował...
Teraz po sesji będe miała etap wybierania fryzury ale w miedzyczasie mam ślub przjaciółki wiec jest troche na głowie uśmiech

Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za lekture tak długiego posta lol

Back to top
polly
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 10:31    Post subject: Reply with quote

asik wrote:
Ja sobie wyobraziłam moją suknię upaćkaną taką czekoladą - nie, dziękuję.

haha ja tak samo lol u mnie też nie będzie lol

Last edited by polly on Tue 10 Apr 2012, 12:53; edited 1 time in total
Back to top
netii23
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 10:43    Post subject: Reply with quote

atina wrote:
netii23 wrote:
atina trzymam kciuki uśmiech z świetnie zdany egzamin i porządnie obronioną prace oczko Będziesz mieć już z głowy ...a ja dopiero prace mgr pisze ;/ obrona prawdopodobnie w lipcu wiec już z nowym nazwiskiem lol a na dodatek po drodze do lipca... egzaminy , ślub i pozostałe sprawy z nim związane smutny ech.. ciężko to widzę...

Dziekuję za te kciuki, egzaminy mam juz pozaliczane Very Happy 18tego podpis przez promotora pracy mgr i czekamy na obronę uśmiech I kończę edukację, bo mam już dość uśmiech Teraz będzie pranie, sprzątanie i gotowanie, oczywiście praca też uśmiech W niedalekiej przyszłości mam nadzieję, że i dzidziuś do nas dołączy uśmiech

Tylko pozazdrościć, że już tyle za tobą Very Happy No niestety ja po ślubie będę musiała się poświęcić choć po części obronie a ty w 100% Mężowi Very Happy Szczerze mówiąc to mnie już wszystkie chęci opuściły związane z przygotowaniami do ślubu. Mam poważny (przynajmniej jak dla mnie ) problem... Niestety nie mogę opisać go na forum Sad Ktoś zrobił mi cholerne świństwo... Evil or Very Mad i chyb do tego dnia będę się zastanawiać czy dobrze zrobiłam ...no ale raz z górki raz pod górkę.... Crying or Very sad

Back to top
Ulaaa
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 11:07    Post subject: Reply with quote

Wiolka;* ja też jestem nowa:)
Ślub biorę 9 czerwca:)

Pozdrawiam serdecznie:)
Back to top
netii23
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 11:23    Post subject: Reply with quote

Witam;) To kolejna osoba na 9-tego czerwca oczko Oj coraz więcej nas lol Jak tam idą przygotowania?

Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 12:42    Post subject: Reply with quote

Witam nowe forumki uśmiech. Co do fontann - wg mnie dobre są na kinderbale, nawet abstrahując od upaćkanej sukni. Jakoś nie bardzo mnie kręci taka fontanna, w swoim otoczeniu też nie mam dużo dorosłych, którzy mieliby frajdę z płynnej czekolady i maczania w niej owoców.

Odnośnie studiów - też miałam dość, a teraz rozglądam się za kolejną podyplomówką uśmiech.

Back to top
netii23
bywalec
bywalec

PostPosted: Wed 8 Feb 2012, 13:03    Post subject: Reply with quote

Hmmm... moim zdaniem fontanna z czekolady odpada... przynajmniej na moim weselu uśmiech bałabym się że dzieciaki to rozniosą a przy okazji i mnie pobrudzą uśmiech wiem może i to mało możliwe ale znając urwisów w mojej rodzinie to wszystko było by prawdopodobne uśmiech Jednak zastanawiamy się nad szwedzkim stołem ze swojskimi wyrobami:)
Marga no proszę jaka ambitna dziewczyna z Cb uśmiech tylko życzyć powodzenia uśmiech Very Happy

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 133, 134, 135 ... 317, 318, 319  Next
Page 134 of 319

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce