|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
atina guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 13:48 Post subject: |
|
|
My chcemy mieć najbliżej oczywiście świadków i osoby młode, z którymi mamy o czym rozmawiać Z którymi na co dzień przebywamy i chcemy z nimi imprezowac przy stoliku. Dlatego nasz stolik bedzie dłuższy niż taki na 6 osób  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:29 Post subject: |
|
|
Wszystko zależy od specyfiki rodzin młodych i stosunków, jakie w niej panuj, stąd każdy ocenia wg siebie  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spasi maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:56 Post subject: |
|
|
Asik u mnie stoły podobnie będą stały, tylko będą dłuższe i nie będzie tego stołu po środku. Już się nie mogę doczekać tej logistyki przy ustalaniu kto gdzie siedzi  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 16:58 Post subject: |
|
|
Hihi, ja też . Może być całkiem wesoło . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
asik guru

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 17:05 Post subject: |
|
|
Ja zrobiłam błąd trochę z tym usadzeniem już teraz. Jak mi ktoś z tych osób nie przyjdzie, to popsuje mi mój cały misterny plan
Usadzenie gości jest praktycznie na styk jeśli chodzi o stoły ze starszą częścią rodziny
Nie wiem co zrobię jak coś się popsuje, a gości usadzałam na prawdę długo - chyba się popłaczę  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Posted: Tue 7 Feb 2012, 17:58 Post subject: |
|
|
| nimfa wrote: | | u nas były małe karteczki z imionami i dywan na którym je układliśmy....dla mnie najwygodniejsze bo i ja i mąż mogliśmy jednocześnie przestawiać wszytsko. |
Ciekawy pomysł. Boję się brać za usadzanie gości, bo nie mam o tym zielonego pojęcia... Poza tym jest jeszcze dość wcześnie _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nartu bywalec

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 13:00 Post subject: |
|
|
| asik wrote: | Ja zrobiłam błąd trochę z tym usadzeniem już teraz. Jak mi ktoś z tych osób nie przyjdzie, to popsuje mi mój cały misterny plan
Usadzenie gości jest praktycznie na styk jeśli chodzi o stoły ze starszą częścią rodziny
Nie wiem co zrobię jak coś się popsuje, a gości usadzałam na prawdę długo - chyba się popłaczę  |
Ha!
Jak ja Cię rozumiem!
Do naszego Ślubu ponad rok, a ja stwierdziłam, że zobaczę jak mi wychodzi to usadzanie gości i cholercia , tak pi razy drzwi, robiłam to 40minut, nagłowiłam się i i tak nie jestem co do tego przekonana. Gdyby ktoś miał jeszcze nie przyjść to poprostu się zapłaczę.
Ale spodziewam się że jeszcze 20 razy będę do tego podchodzić, bo narazie efekt mnie nie zadowala... _________________ ~`})i({
05/02/2008
10/03/2012
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 13:13 Post subject: |
|
|
Dlatego ja sobie tym głowy nie zawracam przed zebraniem od wszystkich gości potwierdzeń przybycia . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Nartu bywalec

|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 14:08 Post subject: |
|
|
Marga zdrowe podejście ,
niestety przez to że mój PM jest taki 'napalony' na nasze wesele, że niemoge sie opanowac z tymi przygotowaniam i ciagle tylko o tym mysle...
Wracając do usadzania...
spotkałam się z różnymi sposobami, np że najpierw rodzice najbliżej Państwa Młodych, potem świadkowie itd..
Albo okrągłe stoliki i młodzi przy jednych, starsi przy innych itd.
Moim zdaniem to jednak świadkowie powinni byc najbliżej, chocby ze względu na swoje obowiązki...
tylko martwie się jak moja przyszła teściowa na to zareaguje, dla nich ta wersja pierwsza chyba jest bardziej oczywista.  _________________ ~`})i({
05/02/2008
10/03/2012
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Joined: 01 Dec 2011 Posts: 12149 Location: Ze Stumilowego lasu :)
|
Posted: Thu 9 Feb 2012, 14:17 Post subject: |
|
|
| Nartu wrote: | Marga zdrowe podejście ,
niestety przez to że mój PM jest taki 'napalony' na nasze wesele, że niemoge sie opanowac z tymi przygotowaniam i ciagle tylko o tym mysle... |
Nartu zazdroszczę Ci Mój P. to tak jakby miał jeszcze co najmniej ze 3 lata, na wszystko mu czasu starczy, zdąży załatwić, zamówić i ułożyć gości ja to już bym chciała mieć usadzanie gotowe, bo na tym nieźle trzeba się nagłówkować... ale co ja mogę jak nie wiem czy wszyscy przyjdą
a teraz będę świadkową i na sali nie będzie usadzania gości... ciekawe jak będą biegać i zajmować sobie miejsca... istny chaos  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce