|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
limone guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 12:32 Temat postu: |
|
|
... _________________

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 11:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 13:44 Temat postu: |
|
|
Skończyłam wypełniać raporty tygodniowe i miesięczne Mała przerwa się należy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Carla guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 20:13 Temat postu: |
|
|
Ja byłam wczoraj u dentysty... no i kolejna ósemka do wyrwania tym razem wezmę kilka dni urlopu i na wszelki wypadek spakuję torbę do szpitala  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 20:18 Temat postu: |
|
|
ech, nic mi nie mówcie o stomatologach, bo prawie całe ferie spędziłam na fotelu:/ no i teraz też co tydzień( w pon i w czw) ...jejku, kiedy to się skończy....:/  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lemonka88 maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 20:55 Temat postu: |
|
|
To ja dołączam dziewczyny do Waszego grona, też byłam dzis u dentysty, i zrobiłam sobie dolną czwórkę. A w nagrodę upiekłam sobie ciasto;) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Fantazja guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 21:27 Temat postu: |
|
|
Dalej walczę z choróbskiem (czwarty dzień przyjmowania antybiotyku) i wiecie co? - jakoś mi średnio przechodzi. Tzn. niby w dzień jest super (kaszlnę sobie z raz na godzinę albo i to nie), ale pod wieczór - masakra jakaś - duszę się od kaszlu, w nocy dalej "śpię" na siedząco niemalże. Ehhhh byle do wiosny... ale przyszedł mróz to może zabije te zarazki. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 22:12 Temat postu: |
|
|
Sprzątnęłam mieszkanko, zrobiłam 3 prania...P. już wyjechał i jakoś tak ciemno i cicho samej. Dokończyłam więc winko, bo została lampka, zapaliłam świeczki...i jakaś taka melancholia mnie ogarnęła...włączyłam sobie Cohena i się kołyszę... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 22:25 Temat postu: |
|
|
A ja zaraz idę spać bo padam. Cały dzień załatwialiśmy sprawy związane ze ślubem. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 22:54 Temat postu: |
|
|
| Fantazja napisał: | | pod wieczór - masakra jakaś - duszę się od kaszlu, w nocy dalej "śpię" na siedząco niemalże. |
A masz jakieś nawilżacze w sypialni? Suche powietrze, szczególnie w nocy, wzmaga kaszel. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 22:56 Temat postu: |
|
|
Fantazja, może to głupie ale próbowałaś oklepywania? Moja mama tak robiła bratu i pomagało. Może spróbuj ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|