Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

makijaż ślubny
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 126, 127, 128  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasztanowa
guru
guru

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 13:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ewelajn napisał:
Spasi ja bym nie matowiła, bo to świecenie to wina aparatu Wink a w świetle dziennym takie drobinki ładnie odbijają światło i buzia jest ładnie rozświetlona

Trzeba brać pod uwagę, że na ślubie i weselu też będą lampy błyskowe i kamera i dobrze by było się nie świecić za bardzo oczko
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 14:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

nie sądzę że ktoś mi będzie robił zdjęcia z odległości 5 cm język a kamery nie będzie raczej

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Natalia_2013
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 15:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spasi napisał:
nie sądzę że ktoś mi będzie robił zdjęcia z odległości 5 cm język a kamery nie będzie raczej

Ja robię zdjęcia lustrzanką nikonem i z kilku metrów flesz potrafi złapać i mega rozświetlić twarz itd : ) Wcale nie trzeba z 5 cm cykać ; )

Powrót do góry
spasi
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 16:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja miałam nie raz bardziej świecący makijaż i zdjęcia robione lustrzanką i jakoś nigdy nie było z tym problemu, chociaż jak już wspomniałam nie wiem czy złotego na wrzosowy nie zamienić a wtedy z automatu będzie mniej świecący makijaż

Powrót do góry
Natalia_2013
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 16:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

spasi napisał:
ja miałam nie raz bardziej świecący makijaż i zdjęcia robione lustrzanką i jakoś nigdy nie było z tym problemu, chociaż jak już wspomniałam nie wiem czy złotego na wrzosowy nie zamienić a wtedy z automatu będzie mniej świecący makijaż

złoty jest moim zdaniem piękny uśmiech ale chyba najlepiej wybrać to, w czym się najlepiej czujesz

Powrót do góry
czarngwiazda
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 22 Sty 2012, 22:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam was wszystkie licze że znajde tu pomoc bo forumowiczki są z czałej Polski. Ja jestem z Przemyśla a ślub biore w woj łódżkim w Przedborzu wiec szukam kosmetyczki i fryzjerki właśnie w Przedborzu a to mala miejsowość i nie bardzo wiem to tam takie usługi świadczy czy dobrze itp, Bopre pod uwage tez okoliczne miejsowości ostatecznie radomsko, piotrków trybunalski.
Może znajdie się taka która jest tamtych okolic i cos poleci.
Powrót do góry
matleena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 23 Sty 2012, 6:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli makijaż będzie świecący na ustach czy na powiekach - to jest to mały problem jeśli chodzi o zdjęcia.
Ale jeśli cała twarz bedzie sie swieciła, bo skóra sie przetłuści, makijaż bedzie nie trwały itd - to na zdjęciach wyjdzie to źle, i to nie wina aparatu.

Trzeba pamiętać, ze te zdjęcia które robi fotograf, on sobie może poprawić w razie czego, ale cała rodzina iprzyjaciele będą robić zdjęcia przeważnie zwykłymi cyfrówkami, które często zdjęcia prześwietlają itd - świecenie ukaże się jeszcze mocniej. Nikt z rodziny i przyjaciol nie spedzi kilkunastu godzin na obróbce.
atina
guru
guru

PostWysłany: Sro 25 Sty 2012, 10:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny, bo nie moge znaleźć, ile ggodzin wcześniej, przed slubem, iść do fryzjerki i makijażystki bo kurcze nie wiem na którą godzinę mam sie umówić. A slub mam o 15.

Powrót do góry
BasiaJ
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 26 Sty 2012, 23:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Maja 82 - Świetny i wbrew pozorom nietrudny w wykonaniu.

Zaopatrz się w srebrny, biały i grafitowy cień, czarną kredkę i porządny tusz. Ciemnym grafitem zaakcentuj kąciki zewnętrzne, wyblenduj je mocno na zewnątrz i w kierunku do wewn.kącika powieki, zgub granice koloru, rozświetlającym jasnym cieniem podkreśl kąciki wewnętrzne. W razie bardziej szczegółowych pytań, pisz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
BasiaJ
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 27 Sty 2012, 18:29    Temat postu: Makijaż smoky eye Odpowiedz z cytatem

BasiaJ napisał:
Maja 82 - Świetny i wbrew pozorom nietrudny w wykonaniu.

Zaopatrz się w srebrny, biały i grafitowy cień, czarną kredkę i porządny tusz. Ciemnym grafitem zaakcentuj kąciki zewnętrzne, wyblenduj je mocno na zewnątrz i w kierunku do wewn.kącika powieki, zgub granice koloru, rozświetlającym jasnym cieniem podkreśl kąciki wewnętrzne. W razie bardziej szczegółowych pytań, pisz

Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi dodam jeszcze, że dobrze by szary cień był raczej matowy, zaakcentować należy nim również dolną powiekę. Na dolnej linii wodnej dodać czarną kredkę . I już uśmiech Jeśli makijaż ten chcesz wykorzystać jako [url]ślubny [/url] warto użyć mniej intensywnych szarości .

Pozdrawiam,
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 103, 104, 105 ... 126, 127, 128  Następny
Strona 104 z 128

Skocz do: