|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 21:24 Temat postu: |
|
|
| Fantazja napisał: |
POPIERAM Zresztą wrzucałam tę nutkę na pierwszej stronie tego tematu sami chcemy ją mieć właśnie jako skrót z wesela "na wesoło". | Pamiętam, już wtedy podłapałam ten pomysł, teraz powoli się w nim utwierdzam  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
media 24 początkujący

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 11:33 Temat postu: Zaufanie i gust |
|
|
| W tym temacie liczą się dwie kwestie: gust pary młodej i zaufanie do filmowców. Często to co chce para jest ciekawe, ładne, ambitne, ale nijak pasuje do ujęć. Można oczywiście wcisnąć na siłę każdy utwór, ale efekt końcowy może być ekstremalny. Tak więc trzeba szukać kompromisu między gustem młodych i doświadczeniem firmy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 11:42 Temat postu: |
|
|
O właśnie: czasami najpiękniejsze ujęcia na filmie, piękny montaż może zepsuć podkład muzyczny. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 14:18 Temat postu: Re: Zaufanie i gust |
|
|
| media 24 napisał: | | W tym temacie liczą się dwie kwestie: gust pary młodej i zaufanie do filmowców. Często to co chce para jest ciekawe, ładne, ambitne, ale nijak pasuje do ujęć. Można oczywiście wcisnąć na siłę każdy utwór, ale efekt końcowy może być ekstremalny. Tak więc trzeba szukać kompromisu między gustem młodych i doświadczeniem firmy. | Pewnie, zgadzam się. Nie ma co na siłę wciskać utworów tylko dlatego, że są "nasze". Dobry kamerzysta potrafi odpowiedni dobrać podkład do scen. Ja będę miała zastrzeżenia tylko do tej "La Bamby" na koniec, bo mnie wpienia :/ _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leniczka bywalec

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 13:39 Temat postu: |
|
|
Szczerze to nie rozmawiałam z naszym kamerzystą o tym, więc się pytam, czy własne propozycje podkładu muzycznego to jest standard? Bardzo podoba mi się ten pomysł, ale ani pisnął na ten temat przy pobieraniu zadatku  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 14:10 Temat postu: |
|
|
Nie wiem, jak daleko do ślubu, ale ta kwestia winna być omówiona, chyba, że dałaś mu wolną rękę. Całokształt produkcji należy szczegółowo omówić, żeby potem nie było ,że coś nie tak. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leniczka bywalec

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 17:05 Temat postu: |
|
|
| Właśnie na temat montażu nic nic nie mówił, powiedział że tym zajmiemy się później. Nie jest to dla mnie jakoś szczególnie istotne, ale na pewno bym się ucieszyła z takiej możliwości, nie wszystkie typowe szlagiery mi odpowiadają, mimo że to film bardziej dla nieobecnych niż dla nas. W najbliższym czasie jeszcze mojego pana przycisnę i się wywiem co i jak. Ślub za trochę ponad miesiąc.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 17:51 Temat postu: |
|
|
No to dużo czasu nie masz. Pozostaje Ci najlepiej wybrać muzykę, zgrać na płytkę i dać mu. Lub też pozostawić mu do decyzji, na pewno ma jakieś zbiory w muzyce. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
annna guru

|