|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sandra88 guru
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2011, 22:08 Temat postu: |
|
|
violinist83 ja również trzymam mocno kciuki żebyś jak najszybciej chodziła z brzuszkiem |
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2011, 23:26 Temat postu: |
|
|
To fajnie macie, bo moj to chyba nigdy się nie zdecyduje na bycie tatusiem z własnej woli _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
shadow's wife guru
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2011, 23:41 Temat postu: |
|
|
Mój połówek co jakiś czas przypomina mi o swoim marzeniu bycia ojcem, rozczula mnie przy tym kompletnie! Bardzo cieszy mnie fakt, że tak samo obydwoje pragniemy potomstwa. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
agattt moderator
|
Wysłany: Pią 9 Gru 2011, 23:46 Temat postu: |
|
|
Mój narzeczony od początku mówił, że chce być ojcem i mieć kilkoro dzieci. Planujemy starania od razu po ślubie po pierwsze dlatego, że już chcemy dzieci, ale przede wszystkim dlatego, że zegar biologiczny tyka i z każdym rokiem może być coraz gorzej z płodnością. Mam nadzieję, że starania będą krótkie i owocne (bo przyjemne na pewno ) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 0:39 Temat postu: |
|
|
zazdroszczę Wam dziewczyny _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sandra88 guru
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 2:20 Temat postu: |
|
|
serduszkox napisał: | zazdroszczę Wam dziewczyny |
nie martw się pewnie mu się jeszcze zmieni |
|
Powrót do góry |
|
|
nimfa moderator
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 7:02 Temat postu: |
|
|
serduszkox napisał: | zazdroszczę Wam dziewczyny |
ja będzie miał tyle lat co mój to też będzie chciał mieć dzieciaczka (30 lat - w styczniu 31) _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Smużka maniak
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 9:14 Temat postu: |
|
|
Mój chciał mieć 6stkę.. ale dupa wyszła.
Zrobiliśmy brakujące badania krwi (5 stówek na to poszło, dlatego tyle zwlekaliśmy) - wszelakie możliwe hormony i takie tam..
Wszystko w normie.
Czyli dupa, bo poza parametrami i liczbą plemników nie ma nic nieprawidłowego, więc nie ma czegoś, co mozna wyleczyć, żeby nasienie się poprawiło. _________________ Ślub cywilny
Ślub kościelny
|
|
Powrót do góry |
|
|
serduszkox guru
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 10:15 Temat postu: |
|
|
nimfa napisał: | serduszkox napisał: | zazdroszczę Wam dziewczyny |
ja będzie miał tyle lat co mój to też będzie chciał mieć dzieciaczka (30 lat - w styczniu 31) |
Wspominał że za 10lat EWENTUALNIE , a wtedy będzie już w połowie do czterdziestki _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa.. |
|
Powrót do góry |
|
|
monika1 guru
|
Wysłany: Sob 10 Gru 2011, 10:46 Temat postu: |
|
|
Smużko a czy Twój mąż bierze cynk i selen z witaminą E? Ja swojemu zaaplikowałam jak tylko zaczęliśmy starania, a były wątpliwości, ponieważ ma żylaki powrózka nasiennego.
Spróbujcie, może to coś da. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|