Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Pralinka guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 9:42 Temat postu: |
|
|
Użytkownik jaceksiwko zrobił mi mailing reklamowy. Teraz powinien dostać fakturę za usługę reklamową. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
WIDEOFILM moderator
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 9:54 Temat postu: |
|
|
On dopiero dołączył na forum.Zaraz odemnie zbierze. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Inka83 guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 12:23 Temat postu: |
|
|
WIDEOFILM, z niecierpliwością czekam na zmiany, o których napisałeś. Przydałaby się funkcja łączenia tematów i wydzielania postów do innego wątku. I, oczywiście, ostrzeżenia, bo teraz załatwiam to poprzez PW, co jest dosyć uciążliwe.
ewelinka, gratuluję wyłapania trolla. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
WIDEOFILM moderator
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 12:47 Temat postu: |
|
|
Inka: tak jak pisałem będzie nowe forum z nowymi możliwościami.Właśnie 2 godziny temu rozmawiałem z administratorem.
To obecne forum jest tak zrobione a nie inaczej.Jest bardzo proste.
A Jacek Siwko już zebrał za swoje.
Ponadto proszę przeczytać:
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=8459 _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Inka83 guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 12:52 Temat postu: |
|
|
Przeczytałam, zgodnie z rozkazem.
Ale musisz poprawić literówkę, mój drogi:
Cytat: | Ci, którzy nie zastosują sią do tego polecenia będą usuwani z forum na zawsze. |
A forum złe nie jest, tylko z racji coraz większej liczy użytkowników oraz spamerów wymaga zmian. Skoro będą to super. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
WIDEOFILM moderator
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 12:57 Temat postu: |
|
|
Inka dzięki za uwagę, patrz sprawdzałem 5 razy i nie zobaczyłem.Dzięki jeszcze raz, a Ciebie proszę uzupełnij profil /skąd/ _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pralinka guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 13:06 Temat postu: |
|
|
Proszę mimi lub Ewelinkę89 o usunięcie tematu
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=8013
jest już zamknięty, ale nie ma sensu go tu trzymać, bo nic nie wnosi merytorycznie. _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ariene uzależniony
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 512 Skąd: Warszawa/ Ruciane-Nida
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 14:01 Temat postu: |
|
|
WIDEOFILM napisał: | Inka ... a Ciebie proszę uzupełnij profil /skąd/ |
Przecież ma napisane - z piekła rodem
Wybaczcie, musiałam
Bardzo dobra wiadomość z tymi planami zmian, mam nadzieję, że nowe forum będzie tym, czego oczekujemy - sprawne, czytelne, łatwe w obsłudze i dające nowe możliwości _________________ "sztuką nie jest to co widzisz, ale to co zrobisz, żeby inni zobaczyli." |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasiek86 guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 14:04 Temat postu: |
|
|
Ariene ma napisane, bo wpisała
Ja mam zapytanie po co ten obowiązek wpisywania "skąd"? Przecież mimo wszystko większość z nas woli być anonimowymi... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Inka83 guru
|
Wysłany: Sro 12 Paź 2011, 14:17 Temat postu: |
|
|
Ariene, nie miałam, wpisałam.
Nie wpiszę miasta, bo nie potrzebuję żadnych usług z zakresu ślubu, za mąż wyszłam. Miasto, w którym mieszkam i tak jest anonimowe, ale nie życze sobie otrzymywania ofert i reklam na PW, co już się niektórym użytkowniczkom zdarzało. W momencie rejestracji na forum nie było takiego obowiązku, z czego skrzętnie skorzystałam.
Taka jestem: z piekła rodem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|