|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| magdaberbec maniak

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 14:54    Temat postu: urządzenie mieszkania |   |  
				| 
 |  
				| Chciałabym zacząć nowy temat o wyposażeniu wnętrz, dekorowaniu naszych domów itp. Ja z narzeczonym za dwa tygodnie wprowadzamy się do naszego mieszkania i mam mnóstwo pomysłów na urządzenie wnętrza ale również dużo ograniczeń. szukam w necie jakiś ciekawych stron o projektowaniu wnętrz. piszcie jeśli macie jakieś ciekawe pomysły i rozwiązania. zdjęcia również mile widziane (może nawet szczególnie).

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| MissIndependent moderator

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 16:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja bd mieć zieloną łazienkę x) _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| magdaberbec maniak

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 17:38    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja już mam zieloną i to jest właśnie problem bo mi się nie podoba a nic na razie nie mogę z nią z zrobić. nie mam pojęcia jakie ładne dodatki dokupić aby łazienka ładnie wyglądała. dodam że są w niej też elementy pomarańczowego koloru. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| anjas17 uzależniony

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 18:24    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| my caly czas w wynajmowanym mieszkaniu ale szczerze mowiac nawet mi sie podoba. Szkoda tylko, ze kuchnia jest mikroskopijna bo mnie marzy sie wielka kuchnia w cieplych kolorach, duzo drewna, najlepiej zeby byl to zolty i pomaranczowy kolor i jakis cieply braz, wszedzie pelno przypraw na punktcie ktorch mam bzika, no i warkocz czosnku obowiazkowo, swiezy szczypiorek w doniczce... ehhh rozmarzylam sie  ale kuchnia marzy mi sie wiejska, sielska a nie nowoczesna, bialo-metaliczna zimna brrrr... lubie kolory, jak dla mnie moze ich byc duzooo w domu:) ale niekoniecznie wszedzie a np. tylko jedna sciana w jakims zdecydowanym akcentem. Teraz mamy bezowy kolor scian w salonie ale chcemy na jedna sciane polozyc tapete czarna w takie fajne wzory, jakby szarawe. sofy sa czarne wiec super bedzie wygladac, a poza tym wlasciciel mieszkania nie ma nic przeciwko
  postaram sie pokazac nasze mieszkanie ale nie wiem jeszcze jak sie zdjecia wstawia na forum  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Gosiak kandydat

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 18:48    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja narazie meiskzam z rodzicami i mam tu zielono biala lazienke z bialymi sprzetami ale z brazowymi meblami, i wyglada szczerze mowiac bosko   
 a u ans dopeiro pomyslimy narazie planujemy w tym roku zaczac budowe

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  

| 

|  Wysłany: Pon 19 Sty 2009, 18:49    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| ja się zastanawiam na czerwonymi ścianami w pokoju  a łazienkę bd miała dosłownie mikroskopijną też. nie wiem jaka będzie kuchnia bo trochę za wczesnie żeby cokolwiek powiedzieć    _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Korek maniak

| 

|  Wysłany: Nie 8 Mar 2009, 20:50    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| spróbuj najpierw jedną ścianę w takim kolorze i zobaczysz, jak się w nim czujesz  żebyś nie stała się zbyt agresywna    _________________
 ślub cywilny

ślub kościelny

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Madeleine Eve moderator

| 

|  Wysłany: Pon 9 Mar 2009, 9:42    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja mam w pokoju sciany w kolorze "soczystej maliny" (tak sie nazywa odcien farby)- czerwonym i jasnej oliwki- pol na pol po przekatnej, a sufit mamy tak samo, tylko tam gdzie zielone sciany, to czerwony, a tam gdzie czerwone, to na zielono pomalowane. Obawialismy sie efektu koncowego, ale wyszlo nam super  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  

| 

|  Wysłany: Pon 9 Mar 2009, 11:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | Korek napisał: |  	  | spróbuj najpierw jedną ścianę w takim kolorze i zobaczysz, jak się w nim czujesz  żebyś nie stała się zbyt agresywna    | 
 we mnie czerwony kolor wyzwala bardziej pokłady energii i działa przeciwdepresyjnie niż sprawia, ze staję się agresywniejsza

my ustaliliśmy, że u nas łazienka będzie zielona ze zrebrnymi dodatkami. kuchnia pomarańczowo-brązowa. a nad pokojemu myślimy... mamy jeszcze kilka miesięcy by dojść do jakiegoś wniosku, bo mieszkania nie bedziemy mieć wczesniej niż w październiku.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Korek maniak

| 

|  Wysłany: Pon 9 Mar 2009, 14:32    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| moje mieszkanie teraz jest w kolorach zielonym/niebieskim/turkusowym i trochę białym we wszystkich pomieszczeniach  np. przedpokój mam turkusowy na dzień dobry, z wielkim zdjęciem Marilyn Monroe    w salonie jedna ściana jest w pasy... nie wiem, czy powielę ten koloryt po przeprowadzce, ale na pewno kuchnia będzie jasna typu krem/srebro, bo teraz mam już po raz trzeci niebieską kuchnię i do szału mnie to doprowadza  _________________
 ślub cywilny

ślub kościelny

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach