|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Bianca początkujący
|
Wysłany: Pią 16 Kwi 2010, 15:39 Temat postu: gdzie sukienka dla mamy i świadkowej? |
|
|
hej,
gdzie szukacie sukienek wieczorowych/dla mam/dla świadkowej?
nie wiem za bardzo gdzie szukać sukni dla świadkowej no i dla mamy bo oczywiscie ja podejmuję głównie decyzję chciałabym aby sukienka nie była od tak jak każda inna tylko zeby wyróżniały sie fasonem, stylem, może żeby jakoś współgrały z całą resztą.
Gdzie kupujecie albo gdzie macie zamiar kupić sukienki dla waszych "towarzyszek slubnych" |
|
Powrót do góry |
|
|
gosia-1606 gaduła
|
Wysłany: Pią 16 Kwi 2010, 16:04 Temat postu: |
|
|
ja nie mam zamiaru im kupować tylko zasugeruje w jakich kolorach maja wybrac sukienki. Mama napewno w czyms jasnym tj. beż, krem bo bardzo do niej pasuja te kolory a moja swiadkowa bedzie pod kolor mojej wiazanki prawdopodobnie fioletowo _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
MissIndependent moderator
|
Wysłany: Pią 16 Kwi 2010, 16:36 Temat postu: |
|
|
nie mam świadkowej, a moja mama na bank wybierze spodium kolor niech sobie sama wybierze. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
ewqa04 guru
|
Wysłany: Pią 16 Kwi 2010, 17:14 Temat postu: |
|
|
Nie mam zamiaru nikomu narzucać jak ma wyglądać. Niech każda z pań wybierze to, w czym czuje sie najlepiej Z mama oczywiście pojadę na zakupy, bo to moja mama
Natomiast, moja świadkowa pytała mnie już o zdanie w tym temacie. Nawet chciała, żebym Was, drogie dziewczyny , zapytała o zdanie w tej właśnie kwestii.
Powiedziała jej, że nie życzę sobie, aby moja świadkowa wygladała lepiej ode mnie . Poprosilam, aby nie była ubrana w biel lub ecru, bo to kolory PM |
|
Powrót do góry |
|
|
Lady_S. guru
|
Wysłany: Sob 17 Kwi 2010, 9:34 Temat postu: |
|
|
mama wybiera sobie sama co chce założyć,a świadkowej swej woli narzucać nie będę. Jedynie co to każda z pań ma zakaz ubrania białego stroju |
|
Powrót do góry |
|
|
kropka gaduła
|
Wysłany: Wto 20 Kwi 2010, 19:20 Temat postu: |
|
|
Ja moim druchnom bede szyla kiecki. Dziewczyny wyboira sobie material i krój sukieneczek. Zaznaczylam tylko, zeby nie byly za jasne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Liziii guru
|
Wysłany: Wto 20 Kwi 2010, 20:05 Temat postu: |
|
|
moja swiadkowa kupila sobie sukieneczke w kolorze malinowym/koralowym bardzo wdzieczna.
A mama szyje... jeszcze nie wiem jaki kolor ale prosilam by ani ona ani tesciowa nie wybieraly ubran w kolorach bieli czy kremu. Tesciowa bedzie miec granatową princeske z białymi lamowkami, mama chyba miedzaną garsonkę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
violinist83 guru
|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 9:02 Temat postu: |
|
|
Moja Świadkowa będzie mieć szafirową bombeczkę
coś w tym stylu (szyje u krawcowej bo te w sklepach jakieś lekko nie dorobione
- z tyłu nie ma paska od tej kokardki i słabo to wygląda, sukienka będzie też trochę dłuższa, do kolan):
_________________ Ślubowaliśmy 03.07.2010r
|
|
Powrót do góry |
|
|
madzia85 maniak
|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 9:55 Temat postu: |
|
|
Ja dla swojej przyszłej teściowej znalazłam piękną sukienkę i marynarkę do tego (długość 7/ w Solarze cena jest zabójcza ale jak na ślub swojego jedynego syna to może być. natomiast dla świadkowej mojej siostry chciałabym coś w kolorze malinowym, lecz ona nie chce się zgodzić więc pozostawiłam jej wolny wybór tylko zastrzegłam żeby nie ubierała czarnego ani białego. A moja mama też ostatnio coś wspominała, że będzie szyła _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
niunia32 maniak
|
Wysłany: Pon 26 Kwi 2010, 11:28 Temat postu: |
|
|
ja jako świadkowa miałam tylko zastrzeżone sukienki "bombki" bo Młoda miała bombkę. mogłam się ubrać jak chciałam.
miałam liliową sukienkę i białe bolero (bo innych nie było z długim rękawem)
a jak się potem okazało świadek miał fioletową koszulę _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|