|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lauraire guru
Dołączył: 23 Maj 2012 Posty: 8431
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasztanowa guru
Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 11191
|
Wysłany: Wto 8 Paź 2013, 17:26 Temat postu: |
|
|
Wyszło pyszne, dzięki Na pewno jeszcze nie raz zrobię _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
miki12 początkujący
Dołączył: 16 Paź 2013 Posty: 4
|
Wysłany: Czw 17 Paź 2013, 10:57 Temat postu: |
|
|
Teraz bardziej niż książki kucharskie sprawdzają się chyba blogi i serwisy kulinarne.
Polecam blog lidlopolowanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Justyna*** maniak
Dołączył: 13 Lis 2011 Posty: 1442
|
Wysłany: Czw 17 Paź 2013, 12:06 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, a macie jakieś sprawdzone przepisy na naleśniki na ostro? |
|
Powrót do góry |
|
|
EwaK guru
Dołączył: 09 Lis 2012 Posty: 2816 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Sob 26 Paź 2013, 14:05 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny czy macie jakiś sprawdzony przepis na makaron ze szpinakiem. Kupiłam mrożony. Jak to przyrządzić bo pierwszy raz takie cudo chcę zrobić? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kithy maniak
Dołączył: 01 Kwi 2012 Posty: 1310
|
Wysłany: Pon 28 Paź 2013, 8:26 Temat postu: |
|
|
ja robiłam tak, że dałam na patelnie duuuużo cebuli w kostkę [2 duże], czosnek [3 ząbki], dodać szpinak, na to śmietankę 30% słodką i feta, doprawić _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mani_ani guru
Dołączył: 17 Lip 2013 Posty: 3497
|
Wysłany: Pon 28 Paź 2013, 8:53 Temat postu: |
|
|
Ja smażę szpinak z kilkoma ząbkami czosnku, poźniej tylko feta - tak, by gdzieniegdzie zostały grudki sera. I tyle Moja wersja, to hmm studencka wersja przepisu Kithy, ale danie wychodzi dobre
Mrożony szpinak zawiera dużo wody, więc pierwsze co wrzucam go na patelnie bez żadnego oleju i czekam aż cała niepotrzebna wilgoć wyparuje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kasztanowa guru
Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 11191
|
Wysłany: Pon 28 Paź 2013, 10:42 Temat postu: |
|
|
Ja szpinak zawsze podgrzewam na mleku Koniecznie dodaj czosnek, może byc dodatkowo z cebulą, a później dobrze dac np. fetę albo trochę śmietany. Osobno podsmaż pierś z kurczaka i potem wymieszaj wszystko i dodaj do ugotowanego makaronu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
EwaK guru
Dołączył: 09 Lis 2012 Posty: 2816 Skąd: Olsztyn
|
Wysłany: Pon 28 Paź 2013, 14:41 Temat postu: |
|
|
Dzięki dziewczyny
Dzisiaj będę działać _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
april06 uzależniony
Dołączył: 23 Wrz 2012 Posty: 959 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Wto 31 Gru 2013, 11:07 Temat postu: |
|
|
dziewczyny macie jakiś sprawdzony przepis na sos serowy do makaronu albo zapiekankę makaronową z kurczakiem i serem ale żeby nie była sucha? chodzi za mną połączenie makaronu i sera ale do tej pory sos serowy zawsze robiłam z torebki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group |
|
|