|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nita kandydat

|
Wysłany: Wto 24 Maj 2011, 19:44 Temat postu: Dekoracja ślubu w plenerze FOTKI |
|
|
nie zauważyłam,żeby był taki wątek,więc... podajcie przykłady dla szczęściar,które mogą mieć ślub w plenerze,zarówno cywilny jak i kościelny,bramek, ołtarzyków,dywanów itd
zaczynam :

[img]http://scmedia.weddingchannel.com/~/media/45277CDB4FDF4A1DB5F97892E566BDB9.ashx[/img] |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Czw 26 Maj 2011, 14:59 Temat postu: |
|
|
Nie wiem czy macie podobne skojarzenia,ale mi takie obrazki kojarzą się ze ślubami w USA,na filmach często możemy je obserwować-taki magiczny ślub w plenerze z udziałem kilkunastu osób. Wg mnie to bardzo romantyczne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nita kandydat

|
Wysłany: Czw 26 Maj 2011, 20:35 Temat postu: |
|
|
masz rację,ale to tylko dlatego,że u nas wciąż mało takich ślubów. Ja wrzucam kolejne tym razem z Polski
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anduina kandydat

|
Wysłany: Pon 30 Maj 2011, 11:11 Temat postu: |
|
|
To i ja coś dorzucę
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Doris83 początkujący

|
Wysłany: Pią 3 Cze 2011, 13:47 Temat postu: |
|
|
W plenerze to fajne może być wesele, ale nie ślub jakiś taki sztuczny się wydaje  |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pon 27 Cze 2011, 20:33 Temat postu: |
|
|
Ta ostatnia kompozycja jest bardzo ładna,ktoś włożył w to naprawdę bardzo dużo pracy i wysiłku. Ślub w plenerze jest fajny,jeżeli trafimy na dobrą pogode  |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 20:09 Temat postu: |
|
|
Niektóre inspiracje są piekne! Świetne na ślub cywilny .. bo nam niestety ksiądz się nie zgodził ;/ przykre _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
E-kwiaty gaduła

|
Wysłany: Pią 28 Paź 2011, 12:29 Temat postu: |
|
|
Jak to nie zgodzić się? Jaka była przyczyna odmowy? To naprawdę dziwna sytuacja... |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Pon 31 Paź 2011, 11:35 Temat postu: |
|
|
Dlaczego dziwna sytuacja?
Osobiście nigdy nie spotkałam się z tym, żeby komuś ksiądz udzielał ślubu w plenerze...
Mało który urzędnik się na to godzi, więc dlaczego ksiądz miałby się godzić na coś takiego? |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Pon 31 Paź 2011, 11:46 Temat postu: |
|
|
E-kwiaty napisał: | Jak to nie zgodzić się? Jaka była przyczyna odmowy? To naprawdę dziwna sytuacja... |
Tak to jest, jak się trzaska bezsensowne tematy nie znając w ogóle realiów Pani/Panie E-kwiaty Czasem warto zrezygnować z reklamy, niż pokazywać, że się pisze na siłę i bez sensu;p _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|