|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wanda1221 kandydat

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 15:37 Temat postu: Cześć! |
|
|
Hej! Jestem Wanda, mam 24 lata i pochodzę z Warszawy. Wraz z moim mężem Piotrem ślub braliśmy 1 stycznia. Na podróż wybraliśmy się do Madrytu. Tak nam się spodobało, że dziś tam mieszkamy! A jak to wyglądało u Was? Ktoś mieszka teraz w miejscu podróży poślubnej? Ktoś brał ślub w 2012?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 17:26 Temat postu: |
|
|
Witaj. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 17:46 Temat postu: |
|
|
Witaj . My kochamy Hiszpanię, na podróż poślubną wybraliśmy Teneryfę. Możesz napisać coś więcej o sobie? Dlaczego zalogowałaś się na forum przyszłych Panien Młodych, czym zajmujesz się w Madrycie? Nie ukrywam, że jestem żywo zainteresowana pracą w Hiszpanii, warunkami życia, hiszpańską polonią... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 18:07 Temat postu: |
|
|
Witam na forum. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
wanda1221 kandydat

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 18:33 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | Witaj . My kochamy Hiszpanię, na podróż poślubną wybraliśmy Teneryfę. Możesz napisać coś więcej o sobie? Dlaczego zalogowałaś się na forum przyszłych Panien Młodych, czym zajmujesz się w Madrycie? Nie ukrywam, że jestem żywo zainteresowana pracą w Hiszpanii, warunkami życia, hiszpańską polonią... |
Dlaczego? Zorganizowałam ślub mojej koleżance z Warszawy, Paulinie. Powiedziała mi żebym pomagała w sieci- posłuchałam.. W Madrycie trenuję
ludzi osobiście. Polecam pracę w Hiszpanii! Warunki do pracy są znakomite, aż chce się pracować! Aktualnie jest średnio ciepło, 12 stopni- wstajesz rano, ubierasz się i wychodzisz- nikt nie zwraca uwagi na wygląd. W Madrycie z tego co wiem jest 6/7 polskich sklepów, 1 polska restauracja, 2 polskie biblioteki, 1 biuro tłumaczeń, 1 dentysta, 2 fotografów, 1 informatyk, 2 polskie szkoły  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 19:23 Temat postu: |
|
|
I przy tym szalejącym bezrobociu tak różowo? Bo praca nie tylko wiąże się z pogodą, niestety... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
wanda1221 kandydat

|
Wysłany: Sob 18 Lut 2012, 22:46 Temat postu: |
|
|
Marga napisał: | I przy tym szalejącym bezrobociu tak różowo? Bo praca nie tylko wiąże się z pogodą, niestety... |
Poszukasz- znajdziesz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 12:24 Temat postu: |
|
|
Nie ośmieszałabyś się dziecinko.
wanda1221 napisał: | Madrycie z tego co wiem jest 6/7 polskich sklepów, 1 polska restauracja, 2 polskie biblioteki, 1 biuro tłumaczeń, 1 dentysta, 2 fotografów, 1 informatyk, 2 polskie szkoły  |
Dane z tej strony: http://www.cowmadrycie.pl/polonia/polonia.html#sklepypolskie
Nawet kolejność identyczna Jak już fantazjujesz, chociaż zrób to wiarygodnie!
Czy Madryt to jakaś wieś pod Włocławkiem? _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 12:35 Temat postu: |
|
|
Juliette normalnie się posikałam
Wando zapomniałąś o przewozach busem  _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 19 Lut 2012, 13:28 Temat postu: Re: Cześć! |
|
|
A gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości co do wiarygodności tej postaci, to warto w jednym miejscu zebrać jej kwiatki, które zauważyły różne osoby.
wanda1221 napisał: | Hej! Jestem Wanda, mam 24 lata i pochodzę z Warszawy. Wraz z moim mężem Piotrem ślub braliśmy 1 stycznia.  |
wanda1221 napisał: | Mnie Adam zabrał na zakupy do Złotych Tarasów, potem na romantyczną kolację. Na sam koniec wywiózł na pole za miastem, gdzie uszykowane jak słyszałam- od kilku godzin, stały koszyki z winem, koc obsypany różami, a potem, w świetle gwiazd spytał mnie czy będę z nim do końca życia... serce |
wanda1221 napisał: | Co w tym takiego że ma 19 lat? W tym wieku też byłam zaręczona, a ślub wzięłam pierwszego stycznia tego roku. Witaj  |
Przypomnijmy, że "Wanda" ma 24 lata, a w związku z Piotrem/Adamem jest niecałe 2 lata i 5 miesięcy
wanda1221 napisał: | Ja do ślubu jechałam Porsche 911[...] wynajem obejmował szofera |
wanda1221 napisał: | Polecam, wygodny- dla nas dwojga był za duży mogło by się zmieścić z 5 osób( naszym zdaniem  |
Marga napisał: | To jest samochód dwuosobowy. Zajmij się czymś pożytecznym w tym Włocławku, bo to ani śmieszne, ani fajne. Pozdrawiam. |
Adiós! _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|