|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 17:50 Temat postu: Hej ! :) |
|
|
Jestem tutaj nowa i postanowiłam się z Wami poznać Mam na imię Patrycja i jestem szczęśliwa narzeczoną od ponad 3miesięcy. Ślub bierzemy 27 Października 2012r. Ciężko nam wytrzymać ten ponad rok,najchętniej już bym chciała żeby minął i żebym mogła stanąć w białej sukni przed ołtarzem Oczywiście nie da się obejść tego wszystkiego bez zgrzytów . . . Jestem ciekawa jak to jest\było u Was. Dogadywałyscie się w kwestii ślubu z przyszłymi teściowymi\teściami ? Serdecznie Was pozdrawiam. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 18:36 Temat postu: |
|
|
Witaj . Nie, nie dogadywaliśmy się, jesteśmy już duzi, sami podjęliśmy decyzję . Rok szybko minie, zapewniam, im bliżej do wesela, tym szybciej mi czas ucieka. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 19:29 Temat postu: |
|
|
Witaj Ness21, w jakim sense "dogadywałyśmy się w kwestii ślubu z przyszłymi teściami"? _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 19:59 Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
myszka426 moderator

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:46 Temat postu: |
|
|
witaj wśród nas, mam nadzieję że Tobie sę tu spodoba _________________

Ostatnio zmieniony przez myszka426 dnia Czw 20 Paź 2011, 20:56, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Aśś gaduła

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:53 Temat postu: |
|
|
Witamy Cię w naszych skromnych progach co do Twojego pytania to My z Połówkiem tylko informujemy jakie decyzje podjęliśmy bo sami robimy sobie wesele teściowa oczywiście swoje "3 grosze" musi wcisnąć heh _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:56 Temat postu: |
|
|
Źle sformułowałam zdanie,sorki. Chodziło mi o to czy się nie wtrącali Wam we wszystkie kwestie ślubu. Bo my ciągle musimy słuchać komentarzy,co powinniśmy,a czego nie powinniśmy.Co wypada,a co nie wypada. I tak robimy po swojemu,bo to nasz ślub,ale męczące jest ciągle słuchanie tych opinii i pouczania. Aż się czasem odechciewa. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Ness21 bywalec

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:05 Temat postu: |
|
|
Aśś napisał: | Witamy Cię w naszych skromnych progach co do Twojego pytania to My z Połówkiem tylko informujemy jakie decyzje podjęliśmy bo sami robimy sobie wesele teściowa oczywiście swoje "3 grosze" musi wcisnąć heh | No dokładnie,to samo! Zwariować idzie! Czasem się śmiejemy,że po slubie zamkniemy się w swoim mieszkaniu na miesiąc,komórki będą poza zasięgiem,a my będziemy udawać,że nas nie ma ;p Po to żeby odpocząć psychicznie po tym ciężkim roku słuchania komentarzy na temat naszych wyborów ;p _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:20 Temat postu: |
|
|
U nas w ogóle się nikt nie wtrąca, ani rodzice, ani teściowie, tylko życzliwie doradzają i chwalą, jak coś nam się uda fajnego nabyć czy załatwić. Ale fakt, u nas jest nietypowo dobrze, jesteśmy oboje dojrzali i samodzielni od dawna i od wielu lat przecięta pępowina. Jakby tylko spróbowali coś na nas wymusić, od razu byśmy oponowali. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
shadow's wife guru

|
Wysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:28 Temat postu: |
|
|
Witam i ja My wszystko sobie sami załatwiamy. Informujemy ewentualnie rodziców co i jak, im się podoba albo nie. Jak się podoba to wszyscy szczęśliwi, jak się nie podoba to sorry Winnetou, ale nie będziemy robić czegoś co się nam nie podoba to nasz ślub, będzie po naszemu.
Miłego forumowania  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|