Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Hej ! :)
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ness21
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 17:50    Temat postu: Hej ! :) Odpowiedz z cytatem

Jestem tutaj nowa i postanowiłam się z Wami poznać uśmiech Mam na imię Patrycja i jestem szczęśliwa narzeczoną od ponad 3miesięcy. Ślub bierzemy 27 Października 2012r. Ciężko nam wytrzymać ten ponad rok,najchętniej już bym chciała żeby minął i żebym mogła stanąć w białej sukni przed ołtarzem Very Happy Oczywiście nie da się obejść tego wszystkiego bez zgrzytów . . . Jestem ciekawa jak to jest\było u Was. Dogadywałyscie się w kwestii ślubu z przyszłymi teściowymi\teściami ? uśmiech Serdecznie Was pozdrawiam.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Marga
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 18:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj uśmiech. Nie, nie dogadywaliśmy się, jesteśmy już duzi, sami podjęliśmy decyzję uśmiech. Rok szybko minie, zapewniam, im bliżej do wesela, tym szybciej mi czas ucieka.

Powrót do góry
Pralinka
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 19:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj Ness21, w jakim sense "dogadywałyśmy się w kwestii ślubu z przyszłymi teściami"?

Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witaj uśmiech

Powrót do góry
myszka426
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witaj wśród nas, mam nadzieję że Tobie sę tu spodoba

Ostatnio zmieniony przez myszka426 dnia Czw 20 Paź 2011, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger
Aśś
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witamy Cię w naszych skromnych progach uśmiech co do Twojego pytania to My z Połówkiem tylko informujemy jakie decyzje podjęliśmy bo sami robimy sobie wesele uśmiech teściowa oczywiście swoje "3 grosze" musi wcisnąć uśmiech heh

Powrót do góry
Ness21
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 20:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Źle sformułowałam zdanie,sorki. Chodziło mi o to czy się nie wtrącali Wam we wszystkie kwestie ślubu. Bo my ciągle musimy słuchać komentarzy,co powinniśmy,a czego nie powinniśmy.Co wypada,a co nie wypada. I tak robimy po swojemu,bo to nasz ślub,ale męczące jest ciągle słuchanie tych opinii i pouczania. Aż się czasem odechciewa.

Powrót do góry
Ness21
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Aśś napisał:
Witamy Cię w naszych skromnych progach uśmiech co do Twojego pytania to My z Połówkiem tylko informujemy jakie decyzje podjęliśmy bo sami robimy sobie wesele uśmiech teściowa oczywiście swoje "3 grosze" musi wcisnąć uśmiech heh
No dokładnie,to samo! Zwariować idzie! Czasem się śmiejemy,że po slubie zamkniemy się w swoim mieszkaniu na miesiąc,komórki będą poza zasięgiem,a my będziemy udawać,że nas nie ma ;p Po to żeby odpocząć psychicznie po tym ciężkim roku słuchania komentarzy na temat naszych wyborów ;p

Powrót do góry
Marga
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

U nas w ogóle się nikt nie wtrąca, ani rodzice, ani teściowie, tylko życzliwie doradzają i chwalą, jak coś nam się uda fajnego nabyć czy załatwić. Ale fakt, u nas jest nietypowo dobrze, jesteśmy oboje dojrzali i samodzielni od dawna i od wielu lat przecięta pępowina. Jakby tylko spróbowali coś na nas wymusić, od razu byśmy oponowali.

Powrót do góry
shadow's wife
guru
guru

PostWysłany: Czw 20 Paź 2011, 21:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam i ja uśmiech My wszystko sobie sami załatwiamy. Informujemy ewentualnie rodziców co i jak, im się podoba albo nie. Jak się podoba to wszyscy szczęśliwi, jak się nie podoba to sorry Winnetou, ale nie będziemy robić czegoś co się nam nie podoba to nasz ślub, będzie po naszemu.

Miłego forumowania uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: