|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
aleta początkujący

|
Posted: Fri 23 Sep 2011, 13:52 Post subject: Witam |
|
|
Serdecznie witam wszystkich użytkowników.
Mam na imię Kasia i jestem ze Szczecina. Niecały miesiąc temu zaręczyłam się i powolutku przymierzamy się ustalania czegokolwiek. Mam nadzieję, że pomożecie mi przez to przebrnąć
Wraz z narzeczonym prowadzimy firmę grawerską, wiec jeśli macie jakieś pytania z tej dziedziny może uda mi się pomóc.
Pozdrawiam _________________
Grawerowane podziękowania dla rodziców |
|
| Back to top |
|
 |
sopocianka maniak

|
Posted: Fri 23 Sep 2011, 17:02 Post subject: |
|
|
Cześć. Miło powitać kolejną narzeczoną.
W którym roku planujecie się pobrać? _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Fri 23 Sep 2011, 17:07 Post subject: Re: Witam |
|
|
Witamy serdecznie i zapraszamy
| aleta wrote: |
Wraz z narzeczonym prowadzimy firmę grawerską, wiec jeśli macie jakieś pytania z tej dziedziny może uda mi się pomóc.
|
Pamiętaj jedynie, że pierwszym krokiem na forum jest zapoznanie się z regulaminem. Służenie radą innym użytkownikom - jak najbardziej, ale perfidne reklamowanie swoich usług - nic z tego. Jesteśmy na to bardzo wyczulone
Tak to tylko ku przestrodze napisałam
|
 |
limone guru

|
Posted: Fri 23 Sep 2011, 17:46 Post subject: |
|
|
Witaj  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sandra88 guru

|
Posted: Fri 23 Sep 2011, 17:57 Post subject: |
|
|
Witam serdecznie  |
|
| Back to top |
|
 |
aleta początkujący

|
Posted: Sun 25 Sep 2011, 23:05 Post subject: |
|
|
Dziękuję za powitanie
Daty ślubu jeszcze nie ustaliliśmy. Na pewno nie w tym roku i podejrzewam również, że nie w przyszłym.
Nastawiam się na 2013 i chciałabym aby był to okres wakacyjny, najpóźniej we wrześniu.
Przyznam, że przeraża mnie fakt iż na zapisy na salę czy orkiestrę trzeba robić miminum rok wcześniej. Czy tak było zawsze? Czy może w ostatnich latach więcej ludzi organizuje wesela? _________________
Grawerowane podziękowania dla rodziców |
|
| Back to top |
|
 |
agattt moderator

|
Posted: Mon 26 Sep 2011, 6:47 Post subject: |
|
|
Aleta opamiętaj się, bo w niemal każdym Twoim poście pojawia się informacja, że masz firmę grawerską i będziesz cośtam grawerować... _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce