|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aleta początkujący

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 13:52 Temat postu: Witam |
|
|
Serdecznie witam wszystkich użytkowników.
Mam na imię Kasia i jestem ze Szczecina. Niecały miesiąc temu zaręczyłam się i powolutku przymierzamy się ustalania czegokolwiek. Mam nadzieję, że pomożecie mi przez to przebrnąć
Wraz z narzeczonym prowadzimy firmę grawerską, wiec jeśli macie jakieś pytania z tej dziedziny może uda mi się pomóc.
Pozdrawiam _________________
Grawerowane podziękowania dla rodziców |
|
Powrót do góry |
|
 |
sopocianka maniak

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 17:02 Temat postu: |
|
|
Cześć. Miło powitać kolejną narzeczoną.
W którym roku planujecie się pobrać? _________________
Razem od 19 kwietnia 2008.
Mąż i żona od 20 lipca 2013. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 17:07 Temat postu: Re: Witam |
|
|
Witamy serdecznie i zapraszamy
aleta napisał: |
Wraz z narzeczonym prowadzimy firmę grawerską, wiec jeśli macie jakieś pytania z tej dziedziny może uda mi się pomóc.
|
Pamiętaj jedynie, że pierwszym krokiem na forum jest zapoznanie się z regulaminem. Służenie radą innym użytkownikom - jak najbardziej, ale perfidne reklamowanie swoich usług - nic z tego. Jesteśmy na to bardzo wyczulone
Tak to tylko ku przestrodze napisałam
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 17:46 Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sandra88 guru

|
Wysłany: Pią 23 Wrz 2011, 17:57 Temat postu: |
|
|
Witam serdecznie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
aleta początkujący

|
Wysłany: Nie 25 Wrz 2011, 23:05 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za powitanie
Daty ślubu jeszcze nie ustaliliśmy. Na pewno nie w tym roku i podejrzewam również, że nie w przyszłym.
Nastawiam się na 2013 i chciałabym aby był to okres wakacyjny, najpóźniej we wrześniu.
Przyznam, że przeraża mnie fakt iż na zapisy na salę czy orkiestrę trzeba robić miminum rok wcześniej. Czy tak było zawsze? Czy może w ostatnich latach więcej ludzi organizuje wesela? _________________
Grawerowane podziękowania dla rodziców |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Pon 26 Wrz 2011, 6:47 Temat postu: |
|
|
Aleta opamiętaj się, bo w niemal każdym Twoim poście pojawia się informacja, że masz firmę grawerską i będziesz cośtam grawerować... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|