| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

Aggi początkujący

| 

Wysłany: Pon 12 Paź 2015, 11:46    Temat postu: Wybrać czy nie wybrać? | 
				     | 

| 

Hej!

Zaczynam nowy wątek, bo nigdzie nie znalazłam takiego,  w którym można zaczerpnąć opini innych na temat wybranej usługi. 

Mam ślub w maju i zastanawiam się razem z narzeczonym nad wzięciem kamerzysty który nagrywał nasze zaręczyny. Jesteśmy z niego baardzo zadowoleni, ale nie wiemy jak wygląda coś innego. Dlatego proszę o Waszą opienię czy warto i ch wybrać i już dłużej nie szukać. Termin nagli.  

Nazywają się STUDIO A i to jeden z ich filmów: https://vimeo.com/141157246 | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

WIDEOFILM moderator

| 

Wysłany: Czw 15 Paź 2015, 8:18    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Jak już zaczął temat, to niech go skończy. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Polarmw początkujący

| 

Wysłany: Wto 11 Wrz 2018, 11:35    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Sądzę, że są to niezwykle interesujące informacje   Dzięki wielkie, sądzę, że to będzie bardzo przydatne. _________________ Ważne, że żyjesz w zgodzie ze sobą, nikogo nie udajesz i przed niczym nie uciekasz. Kiedy jesteś świadomie sobą i kochasz ten stan – jesteś szczęśliwy – Beata Pawlikowska | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Kora45 początkujący

| 

Wysłany: Nie 28 Paź 2018, 10:20    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Według mnie reportaż ślubny jest niezwykle ważnym elementem ślubu i wesela, dlatego trzeba się upewnić, że macie do czynienia z profesjonalistami. Z doświadczenia wiem, że dobry fotograf czy kamerzysta to duże ułatwienie nawet w trakcie ceremonii. Sami podpowiadają co dobrze wygląda, jak się ustawić. Dzięki temu zdjęcia są super wykadrowane, a sama ceremonia utrwalone w przepiękny i ciekawy sposób. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

wideofilmowanie kandydat

| 

Wysłany: Sro 12 Gru 2018, 12:16    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Zgadzam się z przedmówcą, że dobry kamerzysta na wesele wraz z fotografem to podstawa każdego ślubu. Po latach zaczyna wszystko inaczej smakować. _________________ Twój Kamerzysta na wesele Łódź i Fotograf Ślubny Łódź w pakiecie. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Blondi kandydat

| 

Wysłany: Czw 10 Sty 2019, 19:45    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Jeśli ktoś z Was szuka fotografa z okolic Krakowa, to mogę polecić Pana Łukasza Olejniczaka, który robił zdjęcia na naszym ślubie i weselu. Więcej informacji oraz jego portfolio znajdziecie na stronie http://www.lukaszolejniczak.net.pl/ Pan Łukasz miał bardzo ciekawe pomysły na sesję, wszystkie zdjęcia są nie tylko bardzo dobrej jakości, ale również bardzo klimatyczne i nastrojowe. Z przyjemnością przeglądam nasz album i chwalę się nim rodzinie. | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Joannica kandydat

| 

Wysłany: Pią 11 Sty 2019, 10:30    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Moim zdaniem cała organizacja ślubu bydgoszcz jest bardzo dużym wyzwaniem dla pary młodej. Sama za rok będę musiała się z z tym wszystkim zmierzyć i tak na prawdę nie wiem od czego zacząć...Czy ktoś z Was może korzystał z usług firmy zewnętrznej? Polecono mi http://organza-imprezy.pl/ ale chciałabym usłyszeć inne opinie | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|