Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Show jako pierwszy taniec
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zwyczaje weselne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ola89
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 19 Mar 2009, 17:35    Post subject: Show jako pierwszy taniec Reply with quote

No właśnie.
Nie wiem czy to w tą kategorie wpisać, więc z góry przepraszam, jeżeli źle.
Co myślicie o tym, żeby z pierwszego tańca robić takie bardziej show? Nie żaden taniec standardowy tylko jakiś "szaleńczy"?. Ostatnio dużo spotykam par, które właśnie takie coś chcą zrobić na weselu.

Back to top
View user's profile Send private message
eedytka
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 21 Mar 2009, 16:03    Post subject: Reply with quote

widziałm takie coś na youtube. Fajnie to wyglądało chociaż ja na takie coś bym się nie odważyła jakoś jak dla mnie tego dnia nie wypada mi tego robić. chociaż to zależy od osobowości i temperamentu pary uśmiech

Back to top
zaklina89
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 25 Mar 2009, 10:34    Post subject: Reply with quote

a ja chyba jestem jakąś tradycjonalistką uśmiech powygłupiać możemy się zawsze uśmiech a to jest taki jedyny taniec w swoim rodzaju uśmiech a poza tym jeżeli chcesz jakiś show to musisz mieć mega wygodna kieckę bo wątpię byś z kiecka na kole potrafiła jakoś szaleć uśmiech

Back to top
MissIndependent
moderator
moderator

PostPosted: Wed 25 Mar 2009, 11:51    Post subject: Re: Show jako pierwszy taniec. Reply with quote

ola89 wrote:
No właśnie.
Nie wiem czy to w tą kategorie wpisać, więc z góry przepraszam, jeżeli źle.
Co myślicie o tym, żeby z pierwszego tańca robić takie bardziej show? Nie żaden taniec standardowy tylko jakiś "szaleńczy"?. Ostatnio dużo spotykam par, które właśnie takie coś chcą zrobić na weselu.

ja uważam, że to dobry pomysł uśmiech ostatnio widziałam takie coś w jednym z programów na weeding tv i przez chwilę się zastanawiałam czy czegoś takiego własnie nie zrobić, ale potem stwierdziłam, że nie wyjdzie to za pięknie u nas, bo mój narzeczony za nic się tego nie nauczy. byłaby katastrofa lol ale jeśli wy byście sobie z tym poradzili to jak najbardziej Very Happy

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ola89
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 25 Mar 2009, 12:26    Post subject: Reply with quote

Ja takiego czegoś nie chcę robićuśmiech
Chciałam zobaczyć czy są tu dziewczyny, które coś takiego planująuśmiech

Back to top
wiola84
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 27 Mar 2009, 11:58    Post subject: Reply with quote

Przesadne szaleństwo nie jest tutaj wskazane - wiele tradycjonalistek może poczuć się zagrożonych, ale z pewnością warto odejść od tradycyjnego walca i spróbować zatańczyć coś ciekawszego, prawda?
Back to top
dotti1984
maniak
maniak

PostPosted: Fri 27 Mar 2009, 15:10    Post subject: Reply with quote

Nie wiem czy warto czy nie.Jak ktos lubi tradycyjne walce to powinien go tanczyc,a jak ktos chce poszalec to niech szaleje.Wazne powinno byc tylko to zeby tanczyc to co sie lubi i co sie czuje zeby nie wyjsc sztywniacko.a niestety wiekszosc tych miksów itp w wykonaniu par wygląda zamiast śmiesznie to drętwo.naprawde trzeba to poczuc i sie wyluzowac zeby fajnie wyszło.
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 14 Apr 2009, 15:06    Post subject: Reply with quote

Ja bym się nie odważyła. Mogę wygłupiać się przy znajomych, a nie przy rodzinie. Już widzę miny moich babć czy co starszych ciotek. Dlatego u nas pierwszym tańcem będzie walc.
moderator
moderator

PostPosted: Tue 14 Apr 2009, 18:36    Post subject: Reply with quote

Quote:
Już widzę miny moich babć czy co starszych ciotek.

przejmujesz siępytajnik

Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
magdaberbec
maniak
maniak

PostPosted: Wed 15 Apr 2009, 22:40    Post subject: Reply with quote

ja też nie chcę takiej szalonej choreografii ale gdybym była na weselu gdzie Państwo Młodzi zatańczyli by taki układ to pewnie by mi się to spodobało.

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zwyczaje weselne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Page 1 of 9

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce