|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ola89 gaduła

Joined: 14 Mar 2009 Posts: 493 Location: Chatka z piernika ;]
|
Posted: Thu 19 Mar 2009, 17:35 Post subject: Show jako pierwszy taniec |
|
|
No właśnie.
Nie wiem czy to w tą kategorie wpisać, więc z góry przepraszam, jeżeli źle.
Co myślicie o tym, żeby z pierwszego tańca robić takie bardziej show? Nie żaden taniec standardowy tylko jakiś "szaleńczy"?. Ostatnio dużo spotykam par, które właśnie takie coś chcą zrobić na weselu. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
eedytka bywalec

|
Posted: Sat 21 Mar 2009, 16:03 Post subject: |
|
|
widziałm takie coś na youtube. Fajnie to wyglądało chociaż ja na takie coś bym się nie odważyła jakoś jak dla mnie tego dnia nie wypada mi tego robić. chociaż to zależy od osobowości i temperamentu pary  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
zaklina89 uzależniony

|
Posted: Wed 25 Mar 2009, 10:34 Post subject: |
|
|
a ja chyba jestem jakąś tradycjonalistką powygłupiać możemy się zawsze a to jest taki jedyny taniec w swoim rodzaju a poza tym jeżeli chcesz jakiś show to musisz mieć mega wygodna kieckę bo wątpię byś z kiecka na kole potrafiła jakoś szaleć  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Wed 25 Mar 2009, 11:51 Post subject: Re: Show jako pierwszy taniec. |
|
|
| ola89 wrote: | No właśnie.
Nie wiem czy to w tą kategorie wpisać, więc z góry przepraszam, jeżeli źle.
Co myślicie o tym, żeby z pierwszego tańca robić takie bardziej show? Nie żaden taniec standardowy tylko jakiś "szaleńczy"?. Ostatnio dużo spotykam par, które właśnie takie coś chcą zrobić na weselu. |
ja uważam, że to dobry pomysł ostatnio widziałam takie coś w jednym z programów na weeding tv i przez chwilę się zastanawiałam czy czegoś takiego własnie nie zrobić, ale potem stwierdziłam, że nie wyjdzie to za pięknie u nas, bo mój narzeczony za nic się tego nie nauczy. byłaby katastrofa ale jeśli wy byście sobie z tym poradzili to jak najbardziej  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ola89 gaduła

Joined: 14 Mar 2009 Posts: 493 Location: Chatka z piernika ;]
|
Posted: Wed 25 Mar 2009, 12:26 Post subject: |
|
|
Ja takiego czegoś nie chcę robić
Chciałam zobaczyć czy są tu dziewczyny, które coś takiego planują _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
wiola84 uzależniony

|
Posted: Fri 27 Mar 2009, 11:58 Post subject: |
|
|
| Przesadne szaleństwo nie jest tutaj wskazane - wiele tradycjonalistek może poczuć się zagrożonych, ale z pewnością warto odejść od tradycyjnego walca i spróbować zatańczyć coś ciekawszego, prawda? |
|
| Back to top |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Posted: Fri 27 Mar 2009, 15:10 Post subject: |
|
|
Nie wiem czy warto czy nie.Jak ktos lubi tradycyjne walce to powinien go tanczyc,a jak ktos chce poszalec to niech szaleje.Wazne powinno byc tylko to zeby tanczyc to co sie lubi i co sie czuje zeby nie wyjsc sztywniacko.a niestety wiekszosc tych miksów itp w wykonaniu par wygląda zamiast śmiesznie to drętwo.naprawde trzeba to poczuc i sie wyluzowac zeby fajnie wyszło. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
janka bywalec

|
Posted: Tue 14 Apr 2009, 15:06 Post subject: |
|
|
Ja bym się nie odważyła. Mogę wygłupiać się przy znajomych, a nie przy rodzinie. Już widzę miny moich babć czy co starszych ciotek. Dlatego u nas pierwszym tańcem będzie walc. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Posted: Tue 14 Apr 2009, 18:36 Post subject: |
|
|
| Quote: | | Już widzę miny moich babć czy co starszych ciotek. |
przejmujesz się _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Wed 15 Apr 2009, 22:40 Post subject: |
|
|
ja też nie chcę takiej szalonej choreografii ale gdybym była na weselu gdzie Państwo Młodzi zatańczyli by taki układ to pewnie by mi się to spodobało. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce