|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
camillastill kandydat

|
Wysłany: Pią 8 Sie 2025, 11:27 Temat postu: Czy serwery z ultra-high EXP (np. 99999x) są zabawne, czy psują grę? |
|
|
Ostatnio wszedłem na jeden serwer z EXP 99999x – nie będę pisać nazwy, ale znalazłem go na mutop100. I szczerze? Wbiłem 400 lvl w jakieś 15 minut. Na początku byłem podjarany, bo wszystko leci jak szalone, ale potem się złapałem, że w sumie... nie mam co robić. Zero walki o spoty, zero sensu w dropie, a PvP kończy się zanim się zacznie. Zastanawiam się, czy takie tempo to jeszcze zabawa, czy już totalna nuda. Ktoś miał podobnie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
emmanil kandydat

|
Wysłany: Pią 8 Sie 2025, 11:57 Temat postu: |
|
|
Miałem dokładnie to samo – fajnie przez pierwsze pół godziny, a potem wszystko się wypala. Te serwery są super jak chcesz się tylko wyżyć albo potestować buildy, ale do regularnej gry się nie nadają. Przeglądając różne opcje, natrafiłem kiedyś na ciekawy zestaw serwerów na https://www.mutop100.com/ , gdzie są i szybkie, i bardziej klasyczne wersje – jak ktoś szuka balansu, warto tam zerknąć. Ja aktualnie siedzę na takim z EXP 1000x i to chyba idealny złoty środek – nie za wolno, ale też nie tracisz sensu gry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
richard44 kandydat

|
Wysłany: Pią 8 Sie 2025, 12:12 Temat postu: |
|
|
Patrzyłem ostatnio, jak młodszy brat gra w MU, i byłem w szoku, ile się zmieniło. Kiedyś trzeba było tygodniami siedzieć nad postacią, a teraz wszystko pędzi jak szalone. Z jednej strony fajnie, że wszystko dostępne, z drugiej – brakuje trochę tej satysfakcji, że coś osiągnąłeś własnym tempem. Może to już po prostu inne pokolenie graczy. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|