Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Czy serwery z ultra-high EXP (np. 99999x) są zabawne, czy psują grę?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
camillastill
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 8 Sie 2025, 11:27    Temat postu: Czy serwery z ultra-high EXP (np. 99999x) są zabawne, czy psują grę? Odpowiedz z cytatem

Ostatnio wszedłem na jeden serwer z EXP 99999x – nie będę pisać nazwy, ale znalazłem go na mutop100. I szczerze? Wbiłem 400 lvl w jakieś 15 minut. Na początku byłem podjarany, bo wszystko leci jak szalone, ale potem się złapałem, że w sumie... nie mam co robić. Zero walki o spoty, zero sensu w dropie, a PvP kończy się zanim się zacznie. Zastanawiam się, czy takie tempo to jeszcze zabawa, czy już totalna nuda. Ktoś miał podobnie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
emmanil
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 8 Sie 2025, 11:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałem dokładnie to samo – fajnie przez pierwsze pół godziny, a potem wszystko się wypala. Te serwery są super jak chcesz się tylko wyżyć albo potestować buildy, ale do regularnej gry się nie nadają. Przeglądając różne opcje, natrafiłem kiedyś na ciekawy zestaw serwerów na https://www.mutop100.com/ , gdzie są i szybkie, i bardziej klasyczne wersje – jak ktoś szuka balansu, warto tam zerknąć. Ja aktualnie siedzę na takim z EXP 1000x i to chyba idealny złoty środek – nie za wolno, ale też nie tracisz sensu gry.
Powrót do góry
richard44
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 8 Sie 2025, 12:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patrzyłem ostatnio, jak młodszy brat gra w MU, i byłem w szoku, ile się zmieniło. Kiedyś trzeba było tygodniami siedzieć nad postacią, a teraz wszystko pędzi jak szalone. Z jednej strony fajnie, że wszystko dostępne, z drugiej – brakuje trochę tej satysfakcji, że coś osiągnąłeś własnym tempem. Może to już po prostu inne pokolenie graczy.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: