Wysłany: Czw 22 Maj 2025, 13:55 Temat postu: Jak urządzić przedpokój aby nie był nudny
Przedpokój to u mnie taka nijaka przestrzeń, niby tylko przechodnia, ale i tak chciałabym, żeby wyglądał jakoś sensownie. Co można tam zmienić bez wielkiego remontu? _________________ Przyszła panna młoda
Znam ten problem, też miałam taki korytarz, gdzie nic nie pasowało i wyglądało trochę jak przypadek. Poszłam w stronę stylu hampton i to był dobry kierunek – tutaj masz fajnie to rozpisane: https://www.urzadzamy.pl/wnetrza/styl-hampton-w-aranzacji-wnetrz-elegancja-i-lekkosc-nadmorskiego-klimatu-aa-GXMF-Wy32-e4KH.html#google_vignette. Kilka drobnych rzeczy naprawdę robi różnicę – jasna konsola, lustro w białej ramie, kosze na drobiazgi i jakieś delikatne dekoracje, które kojarzą się z nadmorskim klimatem. Nie trzeba dużo, a od razu robi się przyjemniej. Dobrze też działa naturalne światło albo przynajmniej ciepłe oświetlenie, które nie daje efektu zimnej przestrzeni.