Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Specialgen kandydat

|
Wysłany: Wto 8 Kwi 2025, 1:25 Temat postu: Budowa domu - Okna |
|
|
Witam wszystkich, Poszukuję firmy zajmującej się sprzedażą i montażem okien. Macie jakąś sprawdzona? |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 7:16 Temat postu: |
|
|
Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca oferującego okna to zajrzyjcie koniecznie do https://daxms.pl/ W ich ofercie znajdziecie również drzwi, bramy garażowe oraz kominki. W tym miejscu wysoka jakość zawsze idzie w parze z konkurencyjnymi cenami i rewelacyjną obsługą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Betterss początkujący

|
Wysłany: Sro 9 Kwi 2025, 19:55 Temat postu: |
|
|
U mnie podczas budowy sprawdziła się firma Domega. Zdecydowaliśmy się na okna z ich oferty i od razu skorzystaliśmy też z montażu. Cały proces przebiegł naprawdę sprawnie, bez zbędnych opóźnień czy problemów. Mieliśmy dobry kontakt na każdym etapie – od wyboru modeli po montaż. Widać, że wiedzą, co robią, bo wszystko zostało dokładnie dopasowane i szczelnie zamontowane. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Greasyalz kandydat

|
Wysłany: Pią 11 Kwi 2025, 18:41 Temat postu: |
|
|
Sporo osób z mojego otoczenia zdecydowało się na okna od firmy Domega i są zadowoleni z wyboru. Słyszałem o nich dużo dobrego, dlatego sam też zaczynam się im bliżej przyglądać. W najbliższym czasie planujemy budowę domu, więc biorę tę firmę pod uwagę – wygląda na solidną i sprawdzoną. Ktoś jeszcze korzystał z ich produktów? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mightyuo kandydat

|
Wysłany: Wto 15 Kwi 2025, 21:27 Temat postu: |
|
|
Przy wyborze okien dobrze jest brać pod uwagę nie tylko design, ale przede wszystkim ich właściwości termoizolacyjne – w sezonie grzewczym robi to dużą różnicę. Warto też upewnić się, czy firma zapewnia gwarancję na montaż, bo nie wszyscy ją oferują. |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Czw 17 Kwi 2025, 11:28 Temat postu: |
|
|
Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pcv/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Specialgen kandydat

|
Wysłany: Sob 19 Kwi 2025, 15:19 Temat postu: |
|
|
Dzięki wielkie za wszystkie porady – naprawdę ułatwiło mi to rozeznanie się w temacie. Doceniam każdą pomoc! |
|
Powrót do góry |
|
 |
|