|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agate bywalec

|
Wysłany: Wto 17 Paź 2023, 10:25 Temat postu: Z nami zyskujesz dostęp do najlepszego internetu i telewizji |
|
|
Netia Oferta - Twoje rozwiązanie w dziedzinie łączności i rozrywki.
Wybierz nas, aby zapewnić sobie dostęp do najlepszego internetu, telewizji i telefonii. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Sob 21 Paź 2023, 11:36 Temat postu: |
|
|
W TV nie ma nic ciekawego. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bella3 bywalec

|
Wysłany: Czw 28 Lis 2024, 15:48 Temat postu: |
|
|
Mieszkając w Małopolsce, na przykład w Krakowie zdecydowanie lepiej sprawdzić ofertę dostawcy https://fiberlink.pl/ . Firma działa lokalnie, już od 19 lat są na rynku. Mają nie tylko świetne ceny ale przede wszystkim najwyższą jakość usług, w pakietach z internetem także telewizję czy telefonię internetową. Na pewno dopasują ofertę do waszych potrzeb i oczekiwań. Mają internet w technologii światłowodowej jak i radiowej. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Solution uzależniony

|
Wysłany: Pią 6 Gru 2024, 18:11 Temat postu: |
|
|
Wypowiedzenie umowy internetu zawsze wydaje mi się stresującym procesem. Operatorzy często próbują zatrzymać klienta, oferując dodatkowe promocje, a nie zawsze wiadomo, czy te warunki są korzystne. Na stronie https://www.nexera.pl/pl/articles/internet-domowy-jak-wypowiedziec-umowe-internetu-u-operatora-BG7eJnLTQN/ widziałam kilka porad na ten temat, ale ciekawi mnie, jakie są Wasze doświadczenia. Czy zdarzały się sytuacje, że operatorzy próbowali opóźnić proces? Jak sobie z tym radziliście? Czy warto walczyć o swoje prawa, jeśli formalności trwają zbyt długo? |
|
Powrót do góry |
|
 |
doti gaduła

|
Wysłany: Sro 15 Sty 2025, 10:03 Temat postu: |
|
|
też szukałam jakiś czas temu fajnej oferty na taki pakiet usług - internet i tv. Okazuje się, ze często te najlepsze warunki są w stanie zaproponować dostawcy, którzy działają na lokalnych rynkach, np w konkretnych miastach. w Białymstoku dobrym przykładem jest ELPOS. Szeroki wybór pakietów, konkurencyjne ceny a przy tym świetna jakość usług i szybka ich aktywacja. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|