Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Dobry pediatra

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 5 Lut 2023, 15:11    Temat postu: Dobry pediatra Odpowiedz z cytatem

Witam! Od jakiegoś czasu przymierzam się do skorzystania z pomocy doświadczonego pediatry, ale nie wiem na kogo warto się zdecydować na Śląsku. Znacie się może na tym i jesteście w stanie kogoś polecić? Poszperałem trochę w sieci na ten temat i trafiłem jak na razie na https://pediatra.slask.pl/. Co myślicie o tym lekarzu? Ponoć posiada on spore doświadczenie w tej kwestii. Rzeczywiście będzie to odpowiedni wybór czy może lepiej poszukać kogoś innego? Dajcie znać proszę, wielkie dzięki za pomoc!
andżelisia1
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 25 Maj 2023, 9:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Korzystaliście już kiedyś może z takiego rozwiązania jak lekarz pediatra warszawa wizyty domowe ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
leila33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 27 Paź 2023, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy rodzic potwierdzi, że namiar na sprawdzonego pediatrę z podejściem do dziecka, cierpliwością i dużą wiedzą jest na wagę złota. Na szczęście jest coraz więcej takich lekarzy, szczególnie w placówkach https://zdrowie.pzu.pl/ możecie takich znaleźć. Może taka placówka znajduje się w waszym mieście? Jeśli nie własna PZU Zdrowie to jedna z placówek partnerskich, takie można znaleźć w aż 600 miastach w kraju.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 11 Lip 2024, 7:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja korzystam z usług https://mamiclinic.pl/oferta/pediatra/ i jestem bardzo zadowolona, bo zawsze mogę liczyć na profesjonalną i skuteczną pomoc.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: