|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gureto początkujący

|
Wysłany: Sro 8 Cze 2022, 15:00 Temat postu: Jakie są najlepsze taxi w Polsce? |
|
|
Hej. Gdzie jeździliście najlepszymi taxówkami? Ja najmilsze wspomnienia mam z czasów jak byłem w Wałbrzychu. W innych miastach było średnio, a na najgorsze taxi traxi trafiłem w Krakowie. Jakie są wasze ulubione taxi w Polsce? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pon 19 Wrz 2022, 10:44 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie to jednak najlepszą firmą jest https://taxi-walbrzych.pl/ . Ogólnie korzystałam już kilka razy z usług tej firmy i powiem wam, że nie żałuję. Zawsze można na nich liczyć, nawet wtedy gdy padnie wam akumulator czy po prostu zabraknie wam paliwa |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2022, 18:58 Temat postu: |
|
|
Ja jestem baardzo zadowolona z taxi Modlin. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Pon 5 Gru 2022, 14:02 Temat postu: |
|
|
Czy są tutaj osoby, które mieszkają na terenie Wrocławia lub planują wyjazd do Wrocławia? Jeżeli szukacie sprawdzonych usług taxi we Wrocławiu, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę Royal Taxi Wrocław, która w ofercie posiada m.in. zakupy na telefon . |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Wto 30 Sty 2024, 8:10 Temat postu: |
|
|
Świetną opcją dla każdego jest skorzystanie z transportu oferowanego przez https://movme.pl/ Rejestracja w tej aplikacji jest bardzo prosta i intuicyjna. Ten sposób stwarza możliwość negocjacji ceny przejazdu a płatność może być dokonana za pomocą karty co jest uważam bardzo istotne w obecnych czasach. Sama korzystam z tej aplikacji i oceniam ją niesamowicie wysoko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|