Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jak podreperować swoje zdrowie?
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
welonowa89
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 12 Lip 2020, 10:08    Temat postu: Jak podreperować swoje zdrowie? Odpowiedz z cytatem

Chodzi mi o takie pomysły i rozwiązania, które pozwolą trochę odpocząć, zadbać o siebie, nabrać sił, energii i dystansu...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karina26
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Nie 12 Lip 2020, 17:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może taki wyjazd w góry, ze spa i dietą, i zajęciami zorganizowanymi?
Tutaj https://sofra.com.pl/instytut-zdrowia-sofra-w-karpaczu/cennik/ widziałam takie turnusy rehabilitacyjne w górach.
Poczytaj sobie dokładniej jak to wygląda.
Myślę, że to dość atrakcyjna oferta.
I skierowana właściwie do każdego, kto czuje, że potrzebuje odpoczynku.
Powrót do góry
hlabadie
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 13 Lip 2020, 9:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto wybrać się gdzieś, gdzie można się całkowicie zrelaksować, odpocząć.
Powrót do góry
hank89
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 14 Lip 2020, 11:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Warto znaleźć dla siebie wolny czas, podczas którego najlepiej jest spróbować jak najbardziej wypocząć.
Powrót do góry
tuja
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 22 Lip 2020, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze powiem, że zdrowie seniora naprawdę ciężko już podreperować. Co by nie mówić oni najczęściej mają wiele chorób jednocześnie i niejednokrotnie nie są w stanie przez to samodzielnie funkcjonować. W Niemczech dla przykładu dla takich osób wynajmuje się opiekunki. Sama jestem zainteresowana taką pracą więc sporo o tym zytam. Na https://www.opiekunkidlawymagajacych.pl/rynek-pracy/ znalazłam sporo ciekawych dla mnie wiadomości.
Powrót do góry
sowa4
gaduła
gaduła

PostWysłany: Nie 7 Lis 2021, 19:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Myślę, że każdy pracodawca powinien zerknąć sobie na spokojnie tutaj https://mediccentre.pl/pakiety-medyczne-dla-firm . Jest tam bowiem wiele ciekawych propozycji. Między innymi znajdziecie tam różnego rodzaju pakiety medyczne. Myślę, że warto się tam na spokojnie rozejrzeć, aby znaleźć najlepsze rozwiązania.
Powrót do góry
feliks86
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 9 Lis 2021, 12:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A masz jakiejś hobby, którym mógłbyś się zająć? Podróże, malarstwo, pisarstwo? Zdrowie psychiczne jest równie ważne jak w przypadku zdrowia fizycznego. Chodzi mi o motywację do działania uśmiech Dlatego jeśli masz jakiejś zainteresowanie, to może spróbuj je rozwinąć.
Powrót do góry
rachela
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 15 Gru 2021, 12:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój wujek chorował na covid. To naprawdę poważna choroba. W ogóle nie miał siły ani apetytu, na szczęście ciocia podawała mu nutridrinki bo organizm musi być silny w walce z chorobą. Na stronie https://zywieniemaznaczenie.pl/ poczytacie o nutridrinkach Fresubin i Supportan, dostępnych w aptekach DOZ.
Powrót do góry
Maddika
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 22 Gru 2021, 18:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dokładnie Fresubin dobrze sprawdza się przy chorobach kiedy nie mamy apetytu, a w doz można dostać różne rodzaje i różne smaki.
Powrót do góry
swilliamson
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 22 Gru 2021, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio postanowiłam zmienić moje nawyki żywieniowe i muszę przyznać, że przyniosło to wiele pozytywnych korzyści. Oprócz tego uprawiam więcej sportu oraz piję dużo wody. Postanowiłam także zamówić różaniec górski z tej strony https://vitashop.pl/ziola/rozeniec-gorski/ ponieważ przeczytałam, że ma wiele cennych właściwości. Jestem ciekawa jak się sprawdzi.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: