View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
qwe kandydat

|
Posted: Tue 15 Aug 2023, 8:32 Post subject: Szkolenia lean manufacturig |
|
|
Dzień dobry forumowicze! Zastanawiasz się jak zwiększyć wydajność, poprawić jakość i skrócić czas realizacji zamówień przy jednoczesnym obniżeniu kosztów?
Postaw na szkolenia lean manufacturing i skup się na optymalizacji przepływu pracy by zasoby były wykorzystywane w najbardziej efektywny sposób! |
|
Back to top |
|
 |
jjusti18 maniak

|
Posted: Wed 2 Apr 2025, 1:25 Post subject: |
|
|
Na rynku są najróżniejsze szkolenia, także według mnie każdy tutaj znajdzie coś dla siebie... Jak chodzi o mnie
to chcę zapisać się
teraz na kurs medycyny estetycznej warszawa, bo znalazłam właśnie coś wartościowego na stronie Provoque.Także świetnie się składa. |
|
Back to top |
|
 |
jezyk maniak

|
Posted: Fri 16 May 2025, 12:58 Post subject: |
|
|
Trzeba wiedzieć, jak rozmawiać z pracownikiem, żeby go nie zdemotywować, a zmotywować. Na https://intraszkolenia.pl/ masz szkolenia z prowadzenia rozmów rozwojowych i udzielania feedbacku – zero teorii, czysta praktyka. Dla mnie to był gamechanger w pracy z zespołem. Kompetencje miękkie nie przychodzą same, ale można się ich nauczyć – warto. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce