Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sania uzależniony

|
Wysłany: Pią 14 Lip 2023, 13:47 Temat postu: Praca |
|
|
Zdecydowanie pracownik fizyczny może być interesującą opcją zatrudnienia, szczególnie dla osób posiadających umiejętności techniczne i zdolności manualne. W Polsce nadal są dostępne oferty pracy na tym stanowisku. Jakie są Wasze spostrzeżenia na temat pracy w tej branży i jednocześnie czy często zmieniacie miejsce pracy, czy może jednak wolicie być w jednej firmie przez lata? Pozdrawiam serdecznie! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Pią 14 Lip 2023, 15:10 Temat postu: |
|
|
Prawo pracy jest jednym z najbardziej skomplikowanych obszarów prawa. Czy wiecie, że specjalistyczne doradztwo z tego zakresu może pomóc rozwiązać wiele problemów w waszej firmie? Więcej przeczytacie tutaj https://www.seka.pl/uslugi/doradztwo-z-prawa-pracy/ i warto wiedzieć, na co zwrócić uwagę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Sro 26 Lip 2023, 13:07 Temat postu: |
|
|
Takich ofert jest naprawdę mnóstwo |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sro 26 Lip 2023, 14:07 Temat postu: |
|
|
Ja za pracą chcę jechać do Niemiec za granicę niedługo ale nie wiem jak tam wygląda sprawa z zasiłkami. Tutaj https://zwrot-podatkow.pl/zasilek-rodzinny-niemcy czytałem że jak mam dziecko na utrzymaniu to mi się należy, coś o tym wiecie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam445 bywalec

|
Wysłany: Sro 27 Lis 2024, 21:46 Temat postu: |
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego salonu kosmetologii estetycznej LE CHARME - salon kosmetyczny warszawa . W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam445 bywalec

|
Wysłany: Sro 27 Lis 2024, 21:47 Temat postu: |
|
|
Zainteresowanym tematem mogę polecić sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego salonu kosmetologii estetycznej LE CHARME - salon kosmetyczny warszawa . W razie pytań, wszystkie informacje o ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
adam445 bywalec

|
Wysłany: Sro 27 Lis 2024, 21:48 Temat postu: |
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|