|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Sun 30 Apr 2023, 21:07 Post subject: Adidasy dla niemowląt |
|
|
Hejka, powiedzcie mi - jakie buty i od którego miesiąca życia ubieracie swoim dzieciątkom? Zauważyłam, że są już nawet buty nike dla niemowląt - bardzo ładne, zgrabne, po prostu słodziutkie!! Myślę właśnie nad ich zakupem. Wiadomo, niemowlak jeszcze nie chodzi, leży sobie i tyle - ale takie adidaski - słitaśnie na nim po prostu wyglądają  |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Tue 2 May 2023, 20:08 Post subject: |
|
|
Też widziałam takie buty u znajomych, w sensie na nóżkach synka znajomych. Faktycznie - wyglądają po prostu BOSKO!! Takie malutkie, idealne, jak dla lalki
Wiadomo - niemowlak nie chodzi w takich butach. Do nauki chodzenia z reguły kupuje się inne buty, chociaż i te wg mnie mogą się także nadawać. Szczególnie, jak mają wyższą kostkę. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Wed 3 May 2023, 13:19 Post subject: |
|
|
| Dzięki za polecajki. |
|
| Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Wed 3 May 2023, 20:38 Post subject: |
|
|
Fajnie, że dzięki forum takiemu jak to, można dowiedzieć się czegoś fajnego i ciekawego oraz poznać jakieś fajne nowości czy rzeczy przydatne.
Odnośnie butów dla dzieci - nie wiem, jeszcze nie wiem Ale także widziałam Nike dla dzieci i muszę serio przyznać - że są naprawdę urocze. Cięzko się oprzeć!  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce