Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Adidasy dla niemowląt

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kasiunia33
kandydat
kandydat

PostWysłany: Nie 30 Kwi 2023, 21:07    Temat postu: Adidasy dla niemowląt Odpowiedz z cytatem

Hejka, powiedzcie mi - jakie buty i od którego miesiąca życia ubieracie swoim dzieciątkom? Zauważyłam, że są już nawet buty nike dla niemowląt - bardzo ładne, zgrabne, po prostu słodziutkie!! Myślę właśnie nad ich zakupem. Wiadomo, niemowlak jeszcze nie chodzi, leży sobie i tyle - ale takie adidaski - słitaśnie na nim po prostu wyglądająwykrzyknik uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Pala
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 2 Maj 2023, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też widziałam takie buty u znajomych, w sensie na nóżkach synka znajomych. Faktycznie - wyglądają po prostu BOSKO!! Takie malutkie, idealne, jak dla lalki uśmiech
Wiadomo - niemowlak nie chodzi w takich butach. Do nauki chodzenia z reguły kupuje się inne buty, chociaż i te wg mnie mogą się także nadawać. Szczególnie, jak mają wyższą kostkę.
Powrót do góry
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 3 Maj 2023, 13:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki za polecajki.
Powrót do góry
bezniku
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 3 Maj 2023, 20:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajnie, że dzięki forum takiemu jak to, można dowiedzieć się czegoś fajnego i ciekawego oraz poznać jakieś fajne nowości czy rzeczy przydatne.
Odnośnie butów dla dzieci - nie wiem, jeszcze nie wiem uśmiech Ale także widziałam Nike dla dzieci i muszę serio przyznać - że są naprawdę urocze. Cięzko się oprzeć! uśmiech
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: