|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
bezniku gaduła

|
Posted: Sun 30 Apr 2023, 20:09 Post subject: Buty sportowe bez pięty |
|
|
Cześć!
Na wiosnę chciałabym trochę popracować nad swoim ciałem i zrzucić parę kilogramów, dlatego szukam wygodnego stroju i butów. Jeśli chodzi o buty, to chciałabym kupić jakieś wygodne buty sportowe bez pięty. Czy któraś z was używa takich butów do treningu i mogłaby doradzić, jaki model wybrać? zamierzam ćwiczyć na dworze i na siłowni, więc chciałabym kupić jakieś uniwersalne. |
|
| Back to top |
|
 |
Pala bywalec

|
Posted: Tue 2 May 2023, 21:43 Post subject: |
|
|
hej, myślę, że to bardzo dobra opcja, żeby poćwiczyć Jak pogada jest ładna to aż się chce biegać czy spacerować albo ćwiczyć na powietrzu. Co do butów sportowych bez pięty to polecam. Są nie tylko wygodne ale też noga się nie poci więc nawet przy intensywnych ćwiczeniach dają radę. |
|
| Back to top |
|
 |
Kasiunia33 kandydat

|
Posted: Fri 5 May 2023, 11:46 Post subject: |
|
|
| Do ćwiczeń na dworze jak jest bardzo ciepło to buty bez pięty są naprawdę bardzo dobrym rozwiązaniem. Noga się tak bardzo nie poci, a co za tym idzie stopy się nie męczą szybko. Moim zdaniem takie buty też świetnie sprawdzają się na spacery, nie tylko do ćwiczeń. Mam jedną parę takich sportowych butów bez pięty i jestem z nich zadowolona. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce