Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Serwis samochodowy w Gdańsku - kogo polecacie?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
domijka
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 25 Jan 2023, 13:10    Post subject: Serwis samochodowy w Gdańsku - kogo polecacie? Reply with quote

Cześć wszystkim, czy możecie mi polecić sprawdzony Serwis Ferrari Gdańsk? Mój dziadek posiada stare Ferrari, którym nie jeździ już od wielu lat. Chciałabym tym samochodem pojechać do swojego ślubu (lipiec 2023). Wiem, że mam sporo czasu, dlatego już teraz szukam mechanika, który ogarnąłby samochód i mogłabym nim jechać, a dziadek to by był szczęśliwy, gdyby to mógł zobaczyć. Ktoś, coś?
Back to top
View user's profile Send private message
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Fri 27 Jan 2023, 18:50    Post subject: Reply with quote

Ogólnie bardzo ważnym jest także to abyśmy my sami mieli jak najlepszą wiedze o samochodach i ja również od jakiegoś czasu się na tych sprawach skupiam. Nawet całkiem niedawno czytałam na stronie https://garbus.pl/pl/n/36 jaki tak naprawdę silnik benzynowy do VW T3 wybrać.
Back to top
adam987
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 14 Feb 2023, 7:18    Post subject: Reply with quote

Słyszałem że świetny serwis - Porsche Assistance i dobrych doradców mają w salonie porsche centrum sopot więc jeśli jesteś posiadaczem takiej marki to nie musisz się niczym martwić, a jeśli kupisz samochód z tego salonu z gwarancją porsche approved możesz też liczyć na serwis działający 24 godziny na dobę przez 365 dni w roku. Obejmuje on wszelkie usługi serwisowe, takie jak pomoc w razie awarii, samochód zastępczy klasy premium czy zorganizowanie transportu powrotnego do domu dla kierowcy i jego pasażerów.
Back to top
Ivory
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 14 Feb 2023, 13:55    Post subject: Reply with quote

Na co zwracać uwagę przy wyborze mechanika?
Back to top
barto776
guru
guru

PostPosted: Sun 26 Feb 2023, 11:30    Post subject: Reply with quote

Ja mogę wam polecić firmę http://silkon.com.pl/co-to-jest-przezwajanie-silnikow oni są ekspertami jeśli chodzi o przezwajanie a wiec profesjonalną regenerację silników elektrycznych. Kontaktujcie sie z nimi już dzisiaj.
Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Sun 26 Feb 2023, 17:07    Post subject: Reply with quote

Jeśli chodzi o zarowki samochodowe, to w pierwszej kolejności polecam zerknąć na żaróweczki samochodowe i dopiero na tej podstawie zdecydować się na zakup żarówek do swojego wozu.
Back to top
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 28 May 2023, 16:42    Post subject: Reply with quote

Cześć. Jakie farby lakiery samochodowe polecacie zakupić? Mąż się przymierza do szykowania auta na wakacyjną wycieczkę. Sprawdzał ostatnio asortyment w sklepie Troton http://www.troton.pl/. Warto tam zamawiać?
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce