| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
domijka kandydat

|
Posted: Wed 25 Jan 2023, 13:10 Post subject: Serwis samochodowy w Gdańsku - kogo polecacie? |
|
|
| Cześć wszystkim, czy możecie mi polecić sprawdzony Serwis Ferrari Gdańsk? Mój dziadek posiada stare Ferrari, którym nie jeździ już od wielu lat. Chciałabym tym samochodem pojechać do swojego ślubu (lipiec 2023). Wiem, że mam sporo czasu, dlatego już teraz szukam mechanika, który ogarnąłby samochód i mogłabym nim jechać, a dziadek to by był szczęśliwy, gdyby to mógł zobaczyć. Ktoś, coś? |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Fri 27 Jan 2023, 18:50 Post subject: |
|
|
| Ogólnie bardzo ważnym jest także to abyśmy my sami mieli jak najlepszą wiedze o samochodach i ja również od jakiegoś czasu się na tych sprawach skupiam. Nawet całkiem niedawno czytałam na stronie https://garbus.pl/pl/n/36 jaki tak naprawdę silnik benzynowy do VW T3 wybrać. |
|
| Back to top |
|
 |
adam987 bywalec

|
Posted: Tue 14 Feb 2023, 7:18 Post subject: |
|
|
| Słyszałem że świetny serwis - Porsche Assistance i dobrych doradców mają w salonie porsche centrum sopot więc jeśli jesteś posiadaczem takiej marki to nie musisz się niczym martwić, a jeśli kupisz samochód z tego salonu z gwarancją porsche approved możesz też liczyć na serwis działający 24 godziny na dobę przez 365 dni w roku. Obejmuje on wszelkie usługi serwisowe, takie jak pomoc w razie awarii, samochód zastępczy klasy premium czy zorganizowanie transportu powrotnego do domu dla kierowcy i jego pasażerów. |
|
| Back to top |
|
 |
Ivory początkujący

|
Posted: Tue 14 Feb 2023, 13:55 Post subject: |
|
|
| Na co zwracać uwagę przy wyborze mechanika? |
|
| Back to top |
|
 |
barto776 guru

|
|
| Back to top |
|
 |
klarka12 maniak

|
Posted: Sun 26 Feb 2023, 17:07 Post subject: |
|
|
| Jeśli chodzi o zarowki samochodowe, to w pierwszej kolejności polecam zerknąć na żaróweczki samochodowe i dopiero na tej podstawie zdecydować się na zakup żarówek do swojego wozu. |
|
| Back to top |
|
 |
Marika22 gaduła

|
Posted: Sun 28 May 2023, 16:42 Post subject: |
|
|
| Cześć. Jakie farby lakiery samochodowe polecacie zakupić? Mąż się przymierza do szykowania auta na wakacyjną wycieczkę. Sprawdzał ostatnio asortyment w sklepie Troton http://www.troton.pl/. Warto tam zamawiać? |
|
| Back to top |
|
 |
|