|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
andżelisia1 maniak

|
Posted: Sun 23 Oct 2022, 8:07 Post subject: rośliny Białystok |
|
|
| Hej. Moglibyście mi polecić jakąś dobrą i sprawdzoną szkółkę roślin z Białegostoku? Chciałabym zamówić jakieś porządne rośliny do ogrodu |
|
| Back to top |
|
 |
Agnieszka14 uzależniony

|
Posted: Sun 23 Oct 2022, 8:08 Post subject: |
|
|
| A nie lepiej jest postawić na takie miejsce jak szkółka roślin Białystok ? Sama kupiłam tutaj nie tak dawno rośliny i faktycznie okazały się bardzo zadbane, dodatkowo wybór też jest duży |
|
| Back to top |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Posted: Sat 29 Apr 2023, 7:08 Post subject: |
|
|
| W każdym razie już samo posiadanie tej właściwej roślinności w naszych ogrodach jest czymś bardzo ważnym i ja jeszcze chcę powiedzieć, że także bardzo ważnym jest to aby wiedzieć jak zrobić ścianę z roślin. Od siebie chcę wam polecić znakomity wpis https://www.podlane.pl/blog/jak-zrobic-sciane-z-roslin/ gdzie bardzo fajnie o tym napisano. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce