|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
bobsony początkujący

|
Wysłany: Pią 28 Lip 2017, 11:57 Temat postu: Klasyczny notes Moleskine |
|
|
Witam, tak jak w temacie powyżej co sądzicie o tych notesach?czy ktoś w was je ma? czy poleca? czy przebija gdy się piszę piórem lub długopisem? i czy notes jest wart swojej ceny? Chciałbym komuś podobny prezent sprawić ale i zaczerpnąć opinii od innych  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Otyl70 początkujący

|
Wysłany: Pon 14 Sie 2017, 18:52 Temat postu: |
|
|
Niestety, ale kompletnie się na tym nie znam... Nie będę w stanie w tym temacie pomóc... _________________ Nic się nie dzieje bez przyczyny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
hschaefer początkujący

|
Wysłany: Pią 18 Mar 2022, 14:47 Temat postu: |
|
|
Posiadam notes moleskine! Zamówiłam go na https://dlabiura24.pl/notesy-i-kalendarze/Producent-moleskine,fp:31062. Przeprowadzono wiele badań, które pokazały, że pisanie ręczne pobudza mózg do kreatywnego myślenia. Nic zatem dziwnego, że wiele osób, których praca opiera się na tworzeniu, wykorzystuje notes A6 do notowania, pisania, rysowania i wielu innych kreatywnych zadań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Margolcia33 maniak

|
Wysłany: Sro 16 Lis 2022, 18:24 Temat postu: |
|
|
Ja niestety nie znam tego rodzaju notesów i chcę jeszcze powiedzieć, że dość istotną sprawą jest to aby przede wszystkim wiedzieć które notesy z logo firmy są tą dobrą opcją. Jak dla mnie bardzo fajny ich wybór jest zawsze w https://reklamowegadzety.pl/c/notesy i jak najbardziej zachęcam was do zapoznania się z ich ofertą. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|