Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jesienne koncerty - wybór

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Sania
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 27 Sep 2022, 11:11    Post subject: Jesienne koncerty - wybór Reply with quote

Hej!
Właśnie rozglądam się za ciekawymi wydarzeniami na które warto byłoby się wybrać jesienią, oczywiście głównie chodzi mi o koncerty. Jestem dużą fanką muzyki popowej i rapu. Dlatego jeśli macie jakieś informacje na temat planowanych wydarzeń jesienią w Warszawie, ale również innych miastach bo zawsze możemy gdzieś z przyjaciółką pojechać. Mogę na Was liczyć? Jeśli tak, to z góry dzięki i oczywiście czekam z niecierpliwością na wszystkie propozycje Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
UrszulaM
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 28 Sep 2022, 14:46    Post subject: Reply with quote

Mamy podobnie, jesień sprzyja temu aby siedzieć przez tv w ciepłym kocyku i przekąskami. A jednak na mieście się sporo dzieje i też jest wiele koncertów w kraju, teraz to my nie możemy doczekać się na koncert Alexandra rybaka, ale ogólnie na przykład na portalu eBilet będziecie mogli dowiedzieć się jakie będą Jesienne koncerty i oczywiście na co warto się wybrać sprawdzając także listę różnych spektaklów oraz kabaretów. Jak się okazuje nie wszystko dzieje się w Warszawie, dlatego zawsze warto sobie sprawdzać różne wydarzenia, aby nie zabrakło Wam biletów. Pozdrawiam serdecznie!
Back to top
HaniaMM
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 12 Jan 2023, 14:37    Post subject: Reply with quote

W takim razie jeżeli szukasz informacji na temat świetnych koncertów na przykład, jeśli chodzi o twórcę Dawida Posiadło (którego sama jestem mega fanką) to zajrzyj sobie tutaj https://clamor.pl/2022/12/16/koncerty-dawid-podsiadlo-2023-miejsca-daty-bilety/ dzięki czemu będziesz miał podgląd do aktualnej listy wydarzeń w całej Polsce na które warto będzie się wybrać i gdzie jeszcze zostały bilety. Pozdrawiam serdecznie i dajcie znać, na co się ostatecznie wybieracie.
Back to top
Olivia_Kn
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 13 Apr 2023, 17:03    Post subject: Reply with quote

thankssssssss
Back to top
pinkki
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sat 15 Apr 2023, 20:57    Post subject: Reply with quote

Ciekawa opcja, warto wiedzieć
Back to top
Taemin
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 28 Apr 2023, 12:12    Post subject: Reply with quote

Ja również bardzo lubię muzykę pop i słyszałam, że dzięki tej aplikacji https://play.google.com/store/apps/details?id=app.envit można znaleźć ludzi o podobnych celach i zainteresowaniach, z którymi można pójść gdzieś razem. To brzmi ciekawie, a co Wy o tym myślicie?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce