|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kermia bywalec

|
Wysłany: Wto 29 Gru 2020, 12:10 Temat postu: Program motywacyjny i lojalnościowy - kto, gdzie i jak? |
|
|
Potrzebuję namiar na specjalistów od programów motywacyjnych do wdrożenia wewnątrz firmy oraz do programów lojalnościowych pod kątem zwiększenia zysków oraz ilości stałych klientów. Ktoś może mi polecić taką firmę? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tuja bywalec

|
Wysłany: Sro 30 Gru 2020, 16:35 Temat postu: |
|
|
W firmie, w której pracuję programy lojalnościowe są już drugi rok i bardzo dobre wyniki są jeśli chodzi o podniesienie poziomu sprzedaży. Zajmowała się nami firma https://i360.com.pl/, którą z czystym sumieniem polecam. Wiem, że organizują też programy motywacyjne więc na pewno i w tej kwestii Wam pomogą. Skontaktuj się z nimi, według mnie bardzo udana współpraca i polecam z czystym sumieniem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Czw 8 Wrz 2022, 22:24 Temat postu: |
|
|
Szczerze polecam nawiązanie współpracy z Interactive Systems. Firma ta oferuje m,.in. świetnie przemyślane programy lojalnościowe dzięki którym podtrzymacie długotrwałe relacje z klientami , co szybko przełoży się na zwiększenie zysków ze sprzedaży. Najlepiej zobaczcie co Interactive Systems może Wam zaproponować: https://interactivesystems.pl/oferta/programy-lojalnosciowe . Ja skorzystałam z oferty i jestem mega zadowolona. Specjaliści utworzyli na potrzeby mojego biznesu doskonale przemyślane akcje promocyjne, programy rabatowe oraz cyklicznie pojawiająca się loterię online. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|