View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Moniczka33 kandydat

|
Posted: Wed 11 May 2022, 12:26 Post subject: Torebki pszczółki rowerówki, macie? |
|
|
Hej
Nosicie torebki w modelu pszczółek rowerówek, jeśli tak to co o nich sądzicie i przede wszystkim czy jakość wykonania jest zadowalająca według Was bo jeżdżę coraz więcej rowerem do pracy i taka wygodna by mi się przydała! |
|
Back to top |
|
 |
dietrich.kyra początkujący

|
Posted: Thu 12 May 2022, 0:32 Post subject: |
|
|
W sumie to nawet nie wiem co to za rodzaj torebek Muszę sobie to zaraz wygooglować. |
|
Back to top |
|
 |
Gosia878 kandydat

|
Posted: Fri 13 May 2022, 8:59 Post subject: |
|
|
Ostatnio kupiłam sobie taką torebkę w wersji pszczółka rowerówka przede wszystkim bardzo poręczna, wygodna, zawsze można ją sobie zabrać na rower itd. Kupiłam ją tu https://stylowagalanteria.com/ pozdrawiam i udanych zakupów  |
|
Back to top |
|
 |
JoasiaEl kandydat

|
Posted: Tue 24 May 2022, 11:33 Post subject: |
|
|
Jak najbardziej mogę się zgodzić z opinią poprzedniczki i również uważam, że świetnych propozycji w zakresie markowych torebek nie brakuje. Ja zawsze szukam wyjątkowych propozycji, które robią wrażenie pod względem wykonania, dodatków i ceny. Zdecydowałam się na pszczółkę rowerówkę, a taką bardziej elegancką już na szczególne okazje listonoszke Salvadore Feretti w pudrowym różu  |
|
Back to top |
|
 |
Moniczka33 kandydat

|
Posted: Tue 24 May 2022, 11:41 Post subject: |
|
|
Ogromne dzięki za podpowiedzi Na pewno sprawdzę i mam nadzieję, że jeszcze trochę wskazówek się tutaj pojawi! |
|
Back to top |
|
 |
Syska95 kandydat

|
Posted: Tue 24 May 2022, 12:10 Post subject: |
|
|
Torebka pszczółka rowerówka naprawdę robi ogromne wrażenie, bo moja przyjaciółka sobie taką sprawiła, także i ja musiałam tylko w innym wydaniu żebyśmy mogły się co jakiś czas nią wymienić. W Stylowa Galanteria wybór jest mega, no i ceny przystępne  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce