Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Torebki pszczółki rowerówki, macie?

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Moniczka33
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 11 May 2022, 12:26    Post subject: Torebki pszczółki rowerówki, macie? Reply with quote

Hej oczko
Nosicie torebki w modelu pszczółek rowerówek, jeśli tak to co o nich sądzicie i przede wszystkim czy jakość wykonania jest zadowalająca według Was bo jeżdżę coraz więcej rowerem do pracy i taka wygodna by mi się przydała!
Back to top
View user's profile Send private message
dietrich.kyra
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 12 May 2022, 0:32    Post subject: Reply with quote

W sumie to nawet nie wiem co to za rodzaj torebek Very Happy Muszę sobie to zaraz wygooglować.
Back to top
Gosia878
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 13 May 2022, 8:59    Post subject: Reply with quote

Ostatnio kupiłam sobie taką torebkę w wersji pszczółka rowerówka przede wszystkim bardzo poręczna, wygodna, zawsze można ją sobie zabrać na rower itd. Kupiłam ją tu https://stylowagalanteria.com/ pozdrawiam i udanych zakupów oczko
Back to top
JoasiaEl
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 24 May 2022, 11:33    Post subject: Reply with quote

Jak najbardziej mogę się zgodzić z opinią poprzedniczki i również uważam, że świetnych propozycji w zakresie markowych torebek nie brakuje. Ja zawsze szukam wyjątkowych propozycji, które robią wrażenie pod względem wykonania, dodatków i ceny. Zdecydowałam się na pszczółkę rowerówkę, a taką bardziej elegancką już na szczególne okazje listonoszke Salvadore Feretti w pudrowym różu uśmiech
Back to top
Moniczka33
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 24 May 2022, 11:41    Post subject: Reply with quote

Ogromne dzięki za podpowiedzi oczko Na pewno sprawdzę i mam nadzieję, że jeszcze trochę wskazówek się tutaj pojawi!
Back to top
Syska95
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 24 May 2022, 12:10    Post subject: Reply with quote

Torebka pszczółka rowerówka naprawdę robi ogromne wrażenie, bo moja przyjaciółka sobie taką sprawiła, także i ja musiałam tylko w innym wydaniu żebyśmy mogły się co jakiś czas nią wymienić. W Stylowa Galanteria wybór jest mega, no i ceny przystępne oczko
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce