View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nokogd początkujący

|
Posted: Sun 13 Jan 2019, 19:51 Post subject: pytanie o serwisy z handmade |
|
|
Witam, czy ktoś zna jakieś portale gdzie moge sprzedać moje rękodzieło? Na dużych serwisach konkurencja jest zbyt duża... nie umiem się tam przebić... Ciekawi mnie ta opcja: https://okeno.pl/ogloszenia/elektronika/czytnik-ebook i chyba jest to dobra opcja, bo mam tu już trochę ogłoszeń i odzew jest niezły  |
|
Back to top |
|
 |
barto776 maniak

|
Posted: Fri 22 Apr 2022, 7:36 Post subject: |
|
|
Uważam, że regionalne produkty artystyczno-rękodzielnicze to doskonały pomysł na prezent, dlatego zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę sklep PRO Galicja . Jeżeli jesteście zainteresowani ich produktami, to wszelkie informacje o nich znajdziecie na stronie. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce