Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Jakie dobre wino polecicie
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
berka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 12 Apr 2021, 9:19    Post subject: Jakie dobre wino polecicie Reply with quote

Czy możecie polecić jakieś dobre wino?(najlepiej pół słodkie) dziękuję
Back to top
View user's profile Send private message
jagnam
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 12 Apr 2021, 10:20    Post subject: Reply with quote

Po winach słodzonych, a pół słodkie jest słodzone, jest kac. Myślę że szukasz wina które ma niska kwasowość i jest łagodne w smaku. To nadal może być wino wytrawne, albo półwytrawne, będzie miało przynajmniej aromat jakiś. Tanio i łagodnie w biedrze to primitivo, i wino czerwone półwytrawne szczep cabernet savignion - nie pamiętam nazwy. Chyba coś z Grande... Ogólnie wina szczep pinot noir - zawsze pyszne i owocowe. Białe to szczep savignion Blanc z nowej Zelandii - zawsze pewniak i ten sam szczep wino Jose Pariente. Nie obawiaj się win zakręcanych - to nie świadczy o ich niskiej jakości tylko o tym że wzrosła ostatnio sprzedaż win na świecie przez co mamy deficyt korka - robi się go z kory drzewa i musi zdarzyć urosnąć.
http://www.alkoparty.pl/ - mogę polecic te hurtownie.Kupisz tam dobrej jakości alkohole.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Bambi
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 4 Jul 2021, 20:17    Post subject: Reply with quote

jest wiele gustów i guścików - mój brat na wesele kupował w Carrefour - pomogła mu pani z obsługi - wybrał kilka różnych mniej znanych win - goście byli zadowoleni bo mogli posmakować różnych gatunków
Back to top
TradycyjnaDaga
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 8 Jul 2021, 7:48    Post subject: Reply with quote

Szukam win ale nie tylko z winogron. Kiedyś piłam bardzo dobre wina owocowe tylko nie wiem gdzie akie kupić w większej ilości. Do tego etykiety powinny być na zamówienie. Macie coś?
Back to top
Hanka223
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 11 Jul 2021, 11:10    Post subject: Reply with quote

Na swoje wesele też kupowałam w Carrefourze, mieli spory wybór, dobrej jakości i przyziemnych cenach.
Back to top
jeffery83
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 27 Jul 2021, 10:39    Post subject: Reply with quote

Jakie białe wina polecacie?
Back to top
jany83
początkujący
początkujący

PostPosted: Wed 28 Jul 2021, 13:30    Post subject: Reply with quote

Sama zastanawiam się, czy wybrać wino białe czy czerwone.
Back to top
sylwia4012
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 30 Sep 2021, 21:29    Post subject: Reply with quote

Dla mnie włoskie wina sprawdzają się doskonale w każdej sytuacji - smak i aromat - czuć słońce Italii. Na https://smakizwloch.pl/kategoria-produktu/wina/ maja ciekawy wybór w dobrych cenach, prosto z Włoch
Back to top
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 14 Oct 2021, 8:22    Post subject: Reply with quote

Wiele świetnych win można znaleźć na stronie https://propaganda24h.pl/pl/c/WINA-WLOSKIE/145. Polecam zarówno jeśli szukacie czegoś do obiadu jak i czegoś z wyższej półki, na przykład na prezent.
Back to top
hubert37
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Wed 27 Oct 2021, 21:32    Post subject: Reply with quote

Umeblowane biura w najlepszej części Warszawy, bo w centrum Optioffice biura serwisowane https://optioffice.pl/biura-serwisowane
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Menu weselne All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce