Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

hotel w Zakopanem

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Akrura
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 18 Feb 2022, 9:48    Post subject: hotel w Zakopanem Reply with quote

Cześć. Planujemy z mężem wybrać się do Zakopanego na kilka dni. Szukamy jakiegoś przytulnego hotelu, w którym miło spędzimy czas. Myślałam nawet o hotelcrocus.pl/ , wydaje mi się, że to byłby jednak najlepszy wybór, a wy co o tym sądzicie?

Last edited by Akrura on Sun 20 Feb 2022, 10:05; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
barto776
maniak
maniak

PostPosted: Fri 18 Feb 2022, 10:43    Post subject: Reply with quote

Mam w planach rodzinny wyjazd na weekend do Zakopanego. Gdzie warto się zatrzymać, mam na myśli jakiś domek dla 4 osób.

dekoder vin volvo
Back to top
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Sun 29 May 2022, 21:56    Post subject: Reply with quote

Zakopane to świetny kierunek podróży o każdej porze roku:) Jeśli szukacie na noclegi miejsca, w którym będziecie czuć się swobodnie i miło, polecam tutejsze apartamenty. Zobacz jak wysoki komfort pobytu zapewniają: https://www.zakopaneapartamenty24.eu/ . Są też świetnie zlokalizowane- np. tuż pod Gubałówką albo nieopodal Krupówek.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce