Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Komoda
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 14 Lut 2022, 16:51    Temat postu: Komoda Odpowiedz z cytatem

Witam! Tak jak w temacie. Wiecie może, gdzie uda mi się zamówić komodę? Zależy mi na jej wysokiej jakości i przyzwoitej cenie, więc jeśli macie jakieś propozycje to dajcie znać proszę. Do tej pory w internecie trafiłem na tą stronę https://sklep.akord.net.pl/11-biala-komoda . Może ktoś z was zamawiał u nich meble? Warto się na nie zdecydować? Czekam na wasze opinie na ich temat.
evalyn47
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 14 Lut 2022, 17:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi najbardziej podobają się meble drewniane. Myślę, że pasują one do każdego wnętrza, no a poza tym są lepszej jakości niż meble wykonane z innego materiału. Pozdrawiam! Very Happy
leszekprzed30
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 15 Lut 2022, 10:53    Temat postu: Pogaduchy Odpowiedz z cytatem

Niestety przyzwoitą jakość jest dość ciężko uzyskać z atrakcyjną ceną. Jedno jak gdyby determinuje drugie i trzeba iść na kompromisy. Ja swoje meble kupiłem w BRW i nie narzekam. Jedyne co to wymieniłbym szuflady na takie z cichym domykiem.
dietrich.kyra
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 12 Maj 2022, 0:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O! Fajnie, że powstał taki wątek Very Happy Właśnie szukam komody do jadalni więc pewnie posprawdzam sobie zaraz wszystko, co podlinkowaliście. Ja co prawda zastanawiam się jeszcze nad tymi komodami: https://meblekatmandu.pl/komody/do-jadalni , bo bardzo lubię taki styl mebli i pasowałby mi do wnętrza. Cenowo też źle nie wychodzi, więc jedna już leży w koszyku i czeka, aż podejmę decyzję uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Krzysztof321Q
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 6 Cze 2022, 14:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Komoda to mebel, który doskonale nadaje się do niemal wszystkich pomieszczeń. Świetnie sprawdzi się w salonie, sypialni, przedpokoju, garderobie czy w pokoju dziecka i nastolatka. Dlatego przed wyborem komody należy się zastanowić czy postawić na komodę z drzwiczkami czy komodę szufladami, jaka wysokość komody będzie nas zadawalał itp.
Powrót do góry
kasix86
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 4 Sie 2022, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dekort meble ma ladne drewniane komody w ofercie uśmiech jak zalezy ci na porzadnej jakosci to tu na bank bedziesz zadowolona
Powrót do góry
Joanne
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 22 Lis 2022, 7:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo ładne i porządnie wykonane komody można znaleźć między innymi w internecie. Warto poszukać czegoś w sam raz dla siebie.
jjelonek
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 23 Lis 2022, 10:34    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A tutaj może patrzyliście? https://aldimex.pl/
Powrót do góry
Sania
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 25 Lis 2022, 17:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja akurat staram się przede wszystkim stawiać na jakość wykonania, funkcjonalność i też lubię upolować fajne okazje cenowe. Przyznam, że jeżeli chodzi o poszukiwania odpowiednich elementów wyposażenia to na pewno warto będzie zerknąć bezpośrednio do oferty https://www.resmar.pl/ gdzie będziecie mogli liczyć zarówno na profesjonalizm obsługi, konkurencyjne ceny i dostępność wielu możliwości również jeśli chodzi o komody. My zdecydowaliśmy się ostatecznie na komodę w wersji "trzydrzwiowa komoda Bragi na wysokich nóżkach". Przyznam, że zakup się jak najbardziej udał uśmiech
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Sro 30 Lis 2022, 11:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W poszukiwaniu elementów lub nóżek do mebli warto zajrzeć do https://stolarstwochrupala.pl/. Wytwarzają stylowe oraz nowoczesne nóżki meblowe które odznaczają się wysoką jakością wykonania. Łączą one w sobie prostotę z nowatorskimi odważnymi formami. Z pewnością znajdziecie tam coś dla siebie.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: