|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kania091 początkujący

|
Wysłany: Sro 18 Maj 2022, 2:29 Temat postu: Perfumy lane |
|
|
Francuzi są znani z tworzenia perfum. Choć Francja nie wynalazła perfumiarstwa, to właśnie jej przypisuje się jedne z najwspanialszych zapachów na świecie. Perfumy stały się popularne w epoce renesansu, kiedy Katarzyna Medycejska, żona króla Henryka II, zachęciła dwór francuski do stosowania w jej obecności kwiatowego eliksiru. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2022, 12:01 Temat postu: |
|
|
Choć francuskie perfumy są cenione na całym świecie, ja postawiłam ostatnimi czasy na brytyjskie- marki Jaguar. Pachną dokładnie tak jak lubię. Są orzeźwiające, w każdej kompozycji przewijają się świeże sportowe akcenty. Co ciekawe nie kosztują też przesadnie dużo, zresztą zobaczcie sami: https://perfumy.pl/firm-pol-63-Jaguar.html . Dostęp mini opakowań (testerów) też stanowi moim zdaniem zaletę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
barto776 maniak

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2022, 13:44 Temat postu: |
|
|
Czy posiadacie swoje ulubione perfumy, które regularnie kupujecie?
koszulki damskie producent |
|
Powrót do góry |
|
 |
niepoprawny maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kermia bywalec

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2022, 10:18 Temat postu: |
|
|
Dla mnie perfumy są obowiązkowym dodatkiem, nawet jak wychodzę do sklepu to używam perfum. Kiedyś zamawiałam tylko jedne perfumy - Cacharel amor armor love festival, ale po kilku miesiącach znudził mi się i zdecydowałam, że kupię kilka gatunków perfum. W miejscowej perfumerii przetestowałam różne zapachy i w odlewni https://odlewniaperfum.pl/ zamówiłam je wszystkie w wersji 10 ml - bardzo ekonomiczne rozwiązanie. Jak któraś z Was lubi psikać się różnymi perfumami to zdecydowanie polecam zamówić je w odlewni. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Wto 19 Lip 2022, 20:02 Temat postu: |
|
|
Ja perfumy zamawiam z jednej, sprawdzonej drogerii. Zawsze oryginalne, a nie jakies podróby, No i czesto swoje ulubione moge wyhaczyc w naprawde fajnej cenie |
|
Powrót do góry |
|
 |
mczay maniak

|
Wysłany: Sob 23 Lip 2022, 2:58 Temat postu: |
|
|
Chcecie poszukać fajnych perfum na jakąś ważną okazję w Waszym życiu? Nie macie pojęcia, w jaki sposób zająć się doborem? No to czytajcie informacje na stronie http://vabi.com.pl/perfumy-jak-dobrac-je-do-okazji/ . Tam na pewno wszystkiego się dowiecie i skorzystacie sobie z dostępnej tam oferty! |
|
Powrót do góry |
|
 |
asisa bywalec

|
Wysłany: Sob 23 Lip 2022, 6:16 Temat postu: |
|
|
A gdzie mozna najfajniejsze promki znalezc?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamionka bywalec

|
Wysłany: Nie 24 Lip 2022, 15:12 Temat postu: |
|
|
Bardzo czesto jakies fajne promocje na kosmetyki mają na Notino ja regularnie od nich zamawiam . Nieraz jak sie bardzo opłaca, to biore nawet dwa flakoniki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
weselemoje kandydat

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2022, 21:30 Temat postu: |
|
|
W sklepie - https://aleperfumeria.pl/pl/perfumy/unisex/ możemy kupić uniwersalne perfumy - to zapachy, które sprawdzą się zarówno w przypadku kobiet jak i mężczyzn. Trzeba przyznać że jest z czego wybierać, to sklep z ogromną ilością perfum, każdy znajdzie tam masę różnych dla siebie i całej rodziny. Perfumy są świetnym pomysłem na prezent, niezależnie od okazji czy wieku osoby obdarowywanej, warto na nie postawić. Warto też dodać, że perfumy znanych marek, to dużo większa trwałość w utrzymywaniu zapachu, zużyjemy je więc znacznie wolnej niż tanie zamienniki i podróbki. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|