Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Perfumy lane
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kania091
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 18 Maj 2022, 2:29    Temat postu: Perfumy lane Odpowiedz z cytatem

Francuzi są znani z tworzenia perfum. Choć Francja nie wynalazła perfumiarstwa, to właśnie jej przypisuje się jedne z najwspanialszych zapachów na świecie. Perfumy stały się popularne w epoce renesansu, kiedy Katarzyna Medycejska, żona króla Henryka II, zachęciła dwór francuski do stosowania w jej obecności kwiatowego eliksiru.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Muminka
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 20 Cze 2022, 12:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Choć francuskie perfumy są cenione na całym świecie, ja postawiłam ostatnimi czasy na brytyjskie- marki Jaguar. Pachną dokładnie tak jak lubię. Są orzeźwiające, w każdej kompozycji przewijają się świeże sportowe akcenty. Co ciekawe nie kosztują też przesadnie dużo, zresztą zobaczcie sami: https://perfumy.pl/firm-pol-63-Jaguar.html . Dostęp mini opakowań (testerów) też stanowi moim zdaniem zaletę.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 20 Cze 2022, 13:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy posiadacie swoje ulubione perfumy, które regularnie kupujecie?

koszulki damskie producent
Powrót do góry
niepoprawny
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 24 Cze 2022, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czym kierujecie się przy wyborze zapachu na prezent? Wydaje mi się, że nie jest łatwo wybrać perfumy dla kogoś. Ja ostatnio przeczytałem bardzo ciekawy artykuł na temat tego, jak wybrać damskie perfumy https://mojemusthave.com.pl/perfumy-damskie-na-prezent-jak-wybrac-najlepsze/
Powrót do góry
kermia
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 28 Cze 2022, 10:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dla mnie perfumy są obowiązkowym dodatkiem, nawet jak wychodzę do sklepu to używam perfum. Kiedyś zamawiałam tylko jedne perfumy - Cacharel amor armor love festival, ale po kilku miesiącach znudził mi się i zdecydowałam, że kupię kilka gatunków perfum. W miejscowej perfumerii przetestowałam różne zapachy i w odlewni https://odlewniaperfum.pl/ zamówiłam je wszystkie w wersji 10 ml - bardzo ekonomiczne rozwiązanie. Jak któraś z Was lubi psikać się różnymi perfumami to zdecydowanie polecam zamówić je w odlewni.
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 19 Lip 2022, 20:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja perfumy zamawiam z jednej, sprawdzonej drogerii. Zawsze oryginalne, a nie jakies podróby, No i czesto swoje ulubione moge wyhaczyc w naprawde fajnej cenie
Powrót do góry
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Sob 23 Lip 2022, 2:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chcecie poszukać fajnych perfum na jakąś ważną okazję w Waszym życiu? Nie macie pojęcia, w jaki sposób zająć się doborem? No to czytajcie informacje na stronie http://vabi.com.pl/perfumy-jak-dobrac-je-do-okazji/ . Tam na pewno wszystkiego się dowiecie i skorzystacie sobie z dostępnej tam oferty!
Powrót do góry
asisa
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sob 23 Lip 2022, 6:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A gdzie mozna najfajniejsze promki znalezc??
Powrót do góry
kamionka
bywalec
bywalec

PostWysłany: Nie 24 Lip 2022, 15:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo czesto jakies fajne promocje na kosmetyki mają na Notino uśmiech ja regularnie od nich zamawiam . Nieraz jak sie bardzo opłaca, to biore nawet dwa flakoniki uśmiech
Powrót do góry
weselemoje
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 26 Lip 2022, 21:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sklepie - https://aleperfumeria.pl/pl/perfumy/unisex/ możemy kupić uniwersalne perfumy - to zapachy, które sprawdzą się zarówno w przypadku kobiet jak i mężczyzn. Trzeba przyznać że jest z czego wybierać, to sklep z ogromną ilością perfum, każdy znajdzie tam masę różnych dla siebie i całej rodziny. Perfumy są świetnym pomysłem na prezent, niezależnie od okazji czy wieku osoby obdarowywanej, warto na nie postawić. Warto też dodać, że perfumy znanych marek, to dużo większa trwałość w utrzymywaniu zapachu, zużyjemy je więc znacznie wolnej niż tanie zamienniki i podróbki.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: