Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Czy lubisz śpiewać?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Fox
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 22 Lip 2021, 15:45    Temat postu: Czy lubisz śpiewać? Odpowiedz z cytatem

Uwielbiam śpiewać. Pamiętam, że kiedy byłam małą dziewczynką, zawsze śpiewałam mamie i ojcu. Ja też śpiewałam na szkolnych koncertach. Na studiach nie miałam czasu na moje hobby i dopiero teraz mam dużo czasu, żeby zacząć śpiewać na co dzień. Czy możecie polecić mi dobrego nauczyciela? Dziękuję za radę.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
WeigelP
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 22 Lip 2021, 18:28    Temat postu: Re: Czy lubisz śpiewać? Odpowiedz z cytatem

Niestety, nie umiem śpiewać i zawsze zazdrościłam ludziom, którzy to potrafią. Być może powinieneś poświęcić więcej czasu na swoje hobby niż zwykle, choć nie musisz korzystać z pomocy korepetytora. Myślę, że możesz nauczyć się śpiewać samodzielnie.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
AdamBronev
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 22 Lip 2021, 20:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Każdy z nas ma jakieś marzenie z dzieciństwa. Cieszę się, że Twoje marzenie może się spełnić. Nigdy nie umiałam śpiewać, ale zawsze kochałam piękną muzykę. Jakie piosenki lubisz śpiewać? Jaka jest Twoja ulubiona piosenka? Mogę Ci doradzić stronę, na której znajdziesz korepetytor nauka śpiewu
Powrót do góry
tomomo
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 29 Lip 2021, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

również uwielbiam śpiewać, ale jednak wiem, że jest to śpiew od osoby nieuzdolnionej, więc.. no Very Happy ale każdy śpiewać może.
Powrót do góry
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 5 Lis 2021, 12:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety słabo ze śpiewniem u mnie...a bardzo bym chciał . Może się jeszcze odważę?

--------
ziemia na sprzedaż

https://solaronline.pl/oferta/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Nasza codzienność Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: