View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
antoniaab kandydat

|
Posted: Mon 18 Oct 2021, 9:35 Post subject: Drzwi do mieszkania |
|
|
Kochane, moja teściowa pilnie poszukuje drzwi do mieszkań Kraków i okolice. Planuje się przeprowadzić za rok, dlatego chce się zaopatrzyć w jak najtańszą opcję. Niestety, obecne zostały uszkodzone przez włamywacza, próbowano je naprawić, ale kupno nowych jest znacznie bardziej opłacalne. Jeśli wiecie, gdzie dostaniemy drzwi do mieszkań Kraków w dobrej cenie, to koniecznie napiszcie. Dziękuję za rady i pozdrawiam. |
|
Back to top |
|
 |
Linda kandydat

|
Posted: Tue 19 Oct 2021, 12:06 Post subject: |
|
|
Do mieszkania kupiłam akustyczne drzwi z KMT. Bardzo chciałam wygłuszyć odgłosy dochodzące z klatki i te drzwi super się sprawdzają. Dostępne w wielu kolorach więc nie miałam problemu z doborem pasujących do mieszkania |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce