|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Wojtas kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 24 Paź 2009, 15:45    Temat postu: Bramy w drodze do domu weselnego. |   |  
				| 
 |  
				| Tak jakoś dzisiaj zacząłem myśleć o bramach po naszym ślubie. Z racji tego, że jestem społeczniakiem i udzielam się trochę tu i tam to wiem, że będziemy mieli minimum 2 bramy kilkunasto osobowe. Tak w granicach 15 osób każda.
 I tu zaczyna się mój problem, nie jestem za bardzo wstanie obdarować wszystkich bramowiczów wódką weselną. Wykombinowałem, że można by dać na bramie z 2-3 flaszki i do tego skrzynkę piwa. Nie wiem tylko jak to zostanie odebrane?

Liczę na wsze opinie i sugestie

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| forumowiczka81 gaduła

| 

|  Wysłany: Sob 24 Paź 2009, 16:10    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Strasznie duże te bramy 15 osób   Ale do rzeczy..... jeśli znasz tych ludzi dobrze i chcesz aby wypili za twoje i małżonki zdrowie to czemu nie kupić 15 wódek ale z drugiej strony to kolejny spory wydatek ( chyba że napędzisz czegoś w piwniczce)
  Pomysł z piwem jest bardzo dobry, w  końcu skoro oni razem będą tą bramę robili to tą wódką mogą się podzielić, czyż nie ? Inna sprawa jakby każda z tych 15 osób zrobiła ci bramę osobno  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ruda87 guru

| 

|  Wysłany: Sob 24 Paź 2009, 22:29    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| flaszka dla każdej z osób to chyba przesada  Twój pomysł załatwienia tego wydaje mi się dobry  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Be@tka uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 25 Paź 2009, 8:28    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Mi też się ten pomysł wydaje dobry  I własnie, skoro robią bramy razem to i wódką mogą sie podzielić  _________________

www.beatailukasz.pobieramysie.pl
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Agnusss uzależniony

| 

|  Wysłany: Nie 25 Paź 2009, 9:18    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Bramy zrobione przez dalszych znajomych są do zaakceptowania, ale mnie aż trzesie jak przy Bazylice i Pałacu Ślubów stojących w centrum miasta co sobotę  stoją te same zdemoralizowane nastolatki i chcą kasy. 
 Skrzynka piwa to  całkiem niezły pomysł, albo tak jak dziewczyny piszą niech podzielą się wódeczką.

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Madziex bywalec

| 

|  Wysłany: Nie 25 Paź 2009, 13:24    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Nie no wódka dla każdego, to stanowczo za dużo moim zdaniem  Co innego jakby to były 2-3 osoby, ale 15 osób x 2  to już całkiem sporo. Pomysł jest dobry i nie martw się tym, jak to odbiorą inni. Znam takich co by brame objechali i się nawet nie zatrzymali  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Liziii guru

| 

|  Wysłany: Nie 25 Paź 2009, 19:25    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Tez mysle ze skrzynka piwa to dobry pomysl  %% nie zabraknie dla nikogo a i Ciebie nie puszcza takie bramy z torbami  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| arton początkujący

| 

|  Wysłany: Pią 4 Gru 2009, 13:32    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Od 1 stycznia obowiązuje Traktat Lizboński, a on zakazuje robienia bram  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ruda87 guru

| 

|  Wysłany: Pią 4 Gru 2009, 23:41    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | arton napisał: |  	  | Od 1 stycznia obowiązuje Traktat Lizboński, a on zakazuje robienia bram  | 

super, będziemy tak tłumaczyć każdej bramie po drodze do kościoła
      |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| Kiewka uzależniony

| 

|  Wysłany: Pią 18 Gru 2009, 14:37    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Za to staz graniczna moze Cie zatrzymac na terenie calego kraju! Nie wiem co lepsze, dac flaszeczke za brameczke czy tlumaczyc sie dlaczego nie maja akcyzy tylko moja date slubu??

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach